Puidust Kiik Rippus Köis Ujuvad Riiulid Taim Seinale Paigaldatud Lillepotis Ladustamise Omanik Siseruumides Seina-Dekoratiivsed Ekraan Lauad


Märksõnad: ladge puidust riiul, riiul puidust, tasuta laevanduse magamistuba tabel lamp, koraan puidust shelve, riiul puidust, golden shelf decor, tabel riiul korraldaja, display rack shelf, etagere ladustamine, siseruumides taim seista.

€7.64 €10.61
  • On laos
  • t167409


Kirjeldus:

Omadused:

1. RIPPUVAD ISTUTAMINE POTTI HAMMAS: Riputatud maha konks seinale või lakke, see on mitmekülgne makramee ujuvad riiul on ideaalne ekraan oma armastatud kaktus, succulents, väike, maitsetaimed, lilled või salvestada väikestest decor luua unistav pastoraalne ruumi, igas ruumis.

2. REGULEERITAV RIPPUVAD DISAIN: tugev ja praktiline taim seista vastu peen stiil koos graatsiline ja reguleeritav rippuvad varras, mis saab ideaalselt kuva kõik teie armas taimed.

3. LIHTNE HOIUSTAMINE: Mugav ja tõhus, säästes ruumi.Mõistlik klambripealisega ruumi saab tagada hea valgustus, piisav ventilatsioon ja kanalisatsioon, aidata taimedel saa piisavalt päikesevalgust, et kasvada, ja seda saab kasutada ladustamise display rack kaunistamiseks, pilte, raamatuid, veini, jne.

4. ULATUSLIK KASUTAMINE STSENAARIUM: Saab kasutada, et kuvada taimed ja lilled seintele, all aknalauad, taga uksed või tekil piirded.

5. MIDA TE saate: 1 x puidust pardal, 2 x nöörid, 1 x liim konks.Palun võtke meiega ühendust, ilma kartke, kui teile on küsimusi.

Teade:

Tegelik värvitoon võib olla veidi erinev pilt, mis on tingitud erinevatest jälgida ja valguse mõju.

Palun lubage 1-3cm kõrvalekalde tõttu käsitsi mõõtmine.

Kirjeldus:

Materjal: puit

Suurus: Väike-35*14*0.85 cm, suur suurus-45*14*0.85 cm

Teenetemärgi vorm: rippuvad

Värvi/Stiili: Nagu pildil näidatud

Kaal: 160-190g

Pakett Sisaldab:

1 x puidust pardal

2 x nöörid

1 x konks


  • Materjal: Puit
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Stiil: Pastoraalne
  • Paigaldamine: Rippuvad


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted