Elastne Recliner Tooli Kate all-inclusive Massaaž Diivan Voodi Kate, elutoas Diivan Slipcover Tugitooli Kate


Märksõnad: koer ratastooli, homedics kaasaskantav massaaži tool, lühikese diivan hõlmab, diivan istme kate disain, esimees mao, diivanil slipcover, kate diivan, suur diivan kate 3 kohaline, recliner tooli kate suured, bean bag.

€22.98 €27.35
  • On laos
  • t167168


Komplekti Kuulub:

1 X Recliner Silpcover

Tehnilised andmed:

Värv: Šokolaad / Vein Punane / Sinine / Hall

Kanga Tüüp: 85% Polüester+15% Spandex Riie

Ideaalne: Riie ja Nahk Käsitsi & Elektriline Lamamistoolid

Highlight: Sobib nii käsitsi ja elektrilise lamamistoolid

Materjal Hooldusjuhised: Ei Valgendi, Trummelkuivatid Kuiv

Omadused:

1. HEA KANGAS: 85% polüester 15% spandex, kangas muudab meie diivan hõlmab rohkem veniv ja vastupidav, tagades nii hea funktsioon ja mugavus.Erinevate jumalik värvid on saadaval kaunistada oma diivan.Kaitsta teie uus diivan alates igapäevane kulumine, lekete ja plekke, ja anda ka oma lemmik diivan uut noort vaadata, kui oma diivan tundub natuke katki või mitte nii uus.

2. IDEAALNE SOBIVUS: Meie slipcover sobib kõige standard recliner: 30 tolli-37.5 tolline(ees) ja 24 tolli-32 tolline(tagasi), kuni 29 tolli-36.5 tolline kõrge, kuni 26 tolli-34 tolli sügav.Koos soovitatavad küljel tasku disain, võite panna oma serveri, ajakirjad ja muud väikesed esemed, küljel taskud lihtne juurdepääs.Kui te ei ole kindel, kuidas valida, võtke meiega ühendust ja me aitame teid kogu oma südame.

3. JÄÄDA KOHA: recliner venitada slipcover saab enwrapped täielikult, mis aitavad annab suurepärase kõik-ümber kaitse. 360 kraadi igakülgne kaitse kaitseb teie recliner plekid, lekete ja hõõrdumist.Vitsutama kangast sisse sooned, et muuta see rohkem pingul ja elastne pael allääres turvab slipcover jääda koht kindlalt.Täpsemat installi, palun vaadake meie lisatud video.

4. PINGUTUSTETA HOOLDUS: Mitte ainult meie recliner kate kaitseb teie recliner juhusliku mustuse nagu biskviit helbed ja igapäevane kulumine, kuid ka see on väga lihtne puhastada, mis säästab palju vaeva.Masinaga pestav koos sarnaste värvidega.Ei Bleach.Kuivatamiseks, trummelkuivatid kuiv madal ja eemaldada viivitamata alates kuivati.

NÕUANDED: lühidalt stiili ja ahvatlev värvid, meie slipcovers vaste ka oma kõige rohkem eri stiile, mööbli ja kaunistamiseks.Tänu mitmekesine valgust ja jälgida, display, värvid võivad natuke erineda pildil ja toote, kuid me ei lakka kunagi püüdnud oma parima, et vähendada värvi erinevus pildi ja toote minimaalse nii palju kui võimalik.


  • Muster: TRÜKITUD
  • Stiil: Euroopa
  • Mudeli Number: Recliner Tooli Kate Silpcover
  • Kohaldatava Diivan: Ühe-kohaline Diivan
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Muster Tüüp: Õie
  • Materjal: Polüester / Puuvill
  • Tootmine: Diivan Kate


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted