Rõhu Põhimõttel Wc BUUM Selge Foolium Operatsiooni Super Rõhk Wc Kolb Lihtne ja Odav Wc-Harja Kuuma


Märksõnad: pruun vest, biskviit kolb, kolb-wc, valguda wc, 002 kallis aastal franxx, ruut kohver, kolb, swiffer, fondant kolb, kõrgsurve kolb.

€1.27 €1.84
  • On laos
  • t166374


Funktsioon:

1. esimene puhas wc ümber kuiva lapiga.Kui seal on niiskust, kasutage föön kuivada.

2. pisar liim kaitsev kiht paberit, kinnitada ülaosas wc ja seejärel pühkige seda raske teha liimiga ja wc, täielikult kinnitatud, et vältida õhu leke.

3. Vajutage wc vee väljalaskeava nuppu.Sel ajal, sest vannituba on lukustatud olekus, õhu wc suureneb.Nii keskel KÄSI film dredge tõstetakse.

4. vajutage nuppu vee-koht (pildil näidatud 4 allpool) tõendamisel seisukoht.Kui vee tase ei ole piisav, aeglaselt vajutage masti nuppu, kuni jõuate vee tase! (Pidage meeles, et vesi peab välja ei tule.)

5. Vajutage alla mõlema käega.Kui vannituba ei liigu, võite vajutada BUUM selge kleebised mitu korda mõlema käega, kuni vannituba on selge.Pärast dredge, pisar allahindlus kleebised mõlema käega.

Funktsioon: toode kasutab surve põhimõte, et kõrvaldada takistused, vannituba.Ajal puhastamise, inimesed ja mustus on eraldatud, ei ole määrdunud käed, ei lõhna iiveldus, ilma jäänud liimi pärast kasutamist, ja hea abimees kodus!

Descrition:

Tehnilised näitajad: 36 * 45 cm

Materjal: PET

Tehnilised andmed:

1. Enne kasutamist BUUM selge, kontrollige oma wc blokeerida.Kui see on põhjustatud raske objekt, palun võtke ja kasutage selle toote esimene.

2. Enne selle toote kasutamist, puhastage kindlasti äärest tualett.Kui seal on niiskust, vett, peate kasutama fan kuivada.Muidu seal võib olla nähtus, õhu lekke käigus hõre teekonda.

3. Pärast BUUMI dredge film, kindlasti vajutage kindlalt ümber ümbermõõt, ja vajutage seejärel klahvi, masti võti.Kui vesi on lahti, palun ärge kasutage vee-taseme rida.Vastasel korral hakkab vett tekivad veepaak, mis mõjutavad dredge mõju.

4. pärast pesemist, keskmine osa on tõstetud, ja käed teevad, tuleb suruda tugevalt.Mitu korda, kui mitte kunagi.Pärast veega pesemist mitu korda, veepaak tuleb pesta pärast vett on täis, muidu õhu rõhk ei mõjuta süvendamise mõju.See toode sobib pehme release kõrvatropid, nagu fekaale, paberrätikud, hügieenisidemed, ja kile kotti.

Komplekti Kuulub:

1* puhastamine kleebis

Märkused:

Erinevuse tõttu erinevate monitoridega, pildid ei kajasta tegelikku värvi kirje.

Võrrelge detail suurused sinu, palun lubage 1-3cm viga, sest käsitsi mõõtmine.


  • Mudeli Number: DY0851
  • Brändi Nimi: KuZHEN
  • Tass Materjal: PP
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Funktsioon: Öko-Sõbralik, Varuta
  • Stiil: paindlik


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted