Kaasaegne Auto Päikese Jõul Pöörleva Magnetvälja Ornament Aroomiteraapia Tarvikud Käsitöö Kingitus


Märksõnad: päikese mänguasi, auto parfum, auto hea, auto päikese, õhu tugevneda auto, auto ornament päikese, lõhn auto, car perfum, auto maitse, ewald.

€3.38 €6.51
  • On laos
  • t165687


Kirjeldus:

Materjal: Selle päikesesüsteemi crystal ball on valmistatud kõrge-kvaliteet crystal materjalist, täiesti läbipaistev, ilma mullid.

Omadused: Päikese jõul, ei ole vaja küsida.See 3D päikesesüsteemi kristallkuul päikese magnetvälja ornament on väga ilus ja väga lahe.Kera on väga üksikasjalikud ja saate täpselt teada, mis planeedil.Te saate hoida kogu ruumi ja universumi teie kätes.

Protsess: Me kasutada täiustatud 3D sise-nikerdamist ja leek kaevandamise tehnoloogia söövitama päikesesüsteemi arvesse kristallkuul, mis on väga realistlik.

Aroomiteraapia: Lisa aroomiteraapia tabletid, ja hajus aroom niipea, kui te spin.Leevendada stressi ja leevendab väsimust.

Suurepärane Kingitus ja Decoration: Mitte ainult hea haridus palli, kuid ka lahe teaduse või ruumi kingitus pere, sõbrad, lapsed, poisid/sõbrannadega, astronoomia lovers, füüsika õpetajad ja klassikaaslased.Väga sobilik auto, kodu ja kontori kaunistamiseks.

Kirjeldus:

Materjal: Alumiinium Sulamist + Crystal Ball

Suurus: 60x60mm/2.36x2.36 tolli

Pakett Sisaldab:

1 Tk Ujuva Maailma

Märkus:

1. Tänu valgust ja ekraani vahe, elemendi värv võib veidi erineda pilte.

2. Palun lubage 1-3mm erinevuste tõttu käsitsi mõõtmine.


  • Materjal: Metallist
  • Stiil: Kaasaegne
  • On Nutikas Seade: No
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Farukh 93
2021-06-26
4/5
Very beautiful idea and super fast delivered. Thank you

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted