2 Suurust Vaik Akvaariumi Sõidavad Kivi Teenetemärgi Kala Tank Ornament Ujuvad Rock Dekoratiivsed Akvaariumi Tausta


Märksõnad: akvaariumi dekoratsioon kivi, akvaariumis ujuvad kivi, istutatud akvaariumi ujuvad rock, akvaariumi rock, akvaariumi dekoratsioon rock, akvaariumi tausta tapeet, akvaariumi net krevette, akvaariumi diivanilaud, akvaariumi bonsai tree, taustaks akvaarium.

€2.80 €4.31
  • On laos
  • t165534


[xlmodel]-[custom]-[41371] Spetsifikatsioon:

Mudel: Akvaarium Sõidavad Kivi Decoraiton

Materjal: Vaik

Suurus: S: 9.2x5.8cm , M: 14.3x8.7cm

Komplekti kuulub:

1 X Akvaariumi Sõidavad Kivi Decoraiton

Omadused:

1, Kerge kaal viib ta ujub veepinnal.

2, saate lips jobu ja pimsskivi trossi koos, ja lohistage see siis vette, teevad jobu klamber alt veepaak, luua substraatide peatatud maastiku ja kasvavad taimed.

3, Pimsskivi, pinda on palju auke, mitte ainult touch rohkem valdkonnas, kuid ka taluda kahjulike bakterite ja raskmetallid vee -, soodustab ronimist ja likvideerimise taimi; taime võib lahustada mineraalidest, see ei ole ainult viib kasvu kala, kuid pakub ka väetis taimedele.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[41370]

Umbes Makse

1. Me võtame Alipay, VISA, Mastercard, Western Union, Qiwi ja Panga Ülekanne.Kõik makse on aktsepteeritud turvalisuse makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2. Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

3. Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti.

4. Ostja on vastutav ükskõik maksu või makse tasu, mida oma riigis.Tänu Tollivormistuse täiendavad kulud või viivitus võib tekkida rahvusvahelise kaubanduse.Me siiralt loodan, et te lahkesti ärge võtke täiendavat kohandatud kulu või tollivormistuse põhjus tagastamise nõue või negatiivset tagasisidet.

Umbes Saadetis

1. WORLDWIDE SHIPPING . (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO aadress)

2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie merevedude aadress.

4. Teenuse Transiidi Ajal on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi aeg võib varieeruda, eriti pühade ajal.

5. Kui te ei ole saanud oma paki 60 päeva jooksul (Brasiilia 90 päeva) tasumisest, siis palun võtke meiega ühendust.Me vastame teile võimalikult kiiresti.

Tagasi või Toetuse

1. Kui objekt on vigane, palun võtke meiega ühendust 7 päeva jooksul.Ärge avage vaidluste ilma igasuguse suhtlemise.

2. Kõrge nõuded värv või muud funktsiooni ostjad palun teada.Pildid ei näita tegelikku punkt ja on oma viide ainult.Kõik kaubad " suurus on käsitsi mõõtmine, nii et seal on 1-50px viga mõnikord.

3. Kui te ei ole rahul kui te saate oma kauba, palun võtke meiega ühendust õigeaegne ja selle tagastada 15 päeva jooksul selle asendamist või raha tagasi.

4. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja teie tellimus ID.

5. Tagasi lähetamise kulud on ostja poolt tasutud (välja Arvatud defektne, punkt).

Tagasiside

1. Kui olete rahul meie teenust, siis palun jätke meile positiivne tagasiside ja POSITIIVSE 5 TÄHTE" reitingu.Oma toetus on meie suurim motivatsioon.

2. Kui te ei ole rahul toote, võtke meiega palun ühendust enne kui jätate negatiivse tagasiside ja me anname teile rahuldava lahenduse.

3. Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% klientide rahulolu.Kui sul on mõni küsimus ,pls võtke meiega ühendust TradeManager või e-posti teel.


  • Suurus S: 9.2x5.8CM
  • Brändi Nimi: MEANGOOD
  • Type2: Akvaariumis Ujuvad Rock Teenetemärgi
  • Materjal: Vaik
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Kaal: 300g
  • Mudeli Number: SKU001
  • type1: Kala Tank Dekoratiivsed Sõidavad Kivi
  • Type3: Akvaariumi Tehiskivist Ornament
  • Suurus M: 14.3x8.7CM
  • Vee Kaunistused Tüüp: Dekoratiivsed Marmor


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted