Golf Grip koolitusabi Golf Kiik Treener Koolitus Grip Golf Kiik Treener Tarvikud Mehed Naised SAL99


Märksõnad: golf kiik treener, golf pakkumise, golf kanda naiste, golf grip treener, golf kiik treener abi, vl805, golf scorecard holder, kuulitõukaja grip, golf omanik, golf kiik.

€8.07 €12.61
  • On laos
  • t164564


Golf Grip koolitusabi Golf Kiik Treener Koolitus Grip Golf Kiik Treener Tarvikud Mehed Naised SAL99

Kirjeldus:

Omadused:

1. Lihtne Paigaldus: Golf Grip koolitusabi on kiire ja lihtne paigaldus ja mahub tahes golf club hakkama.Lihtsalt kinnita oma golf club pealt hakkama.

2. Sobib KÕIGILE Golf Mängijad: Ideaalne nii algaja või ekspert golf mängijad, sest see võib teile rongi täiuslik golf grip, et saavutada parem golf hoos!

3. Kaugus-ja Kontrolli: Võimaldab teil suurendada haarduvust kontrolli ja kiik stabiilsus golf club.Täiuslik haare julgustab nõuetekohast vabastamist clubface ja aitab teil suurendada vahemaad!

4. Ehitada Oma Lihaste Mälu: võib soodustada 'lihaste mälu", mis võimaldab teil, koos harjutada ja aega, et saavutada täiuslik haare ilma abi.

5. Kvaliteetne Grip koolitusabi: on ergonoomiline käepide, mille eesmärk on aidata täiuslik haare.Saate teha õige kohandamine vastavalt teie kätes.Vastupidav ja kauakestev grip koolitusabi.

Teade:

*Tegelik värv võib veidi erineda pildil on tingitud erinevatest jälgida ja valguse mõju

*Palun lubage 1-3cm kõrvalekalde tõttu käsitsi mõõtmine

Kirjeldus:

Mõõdud: 24*3cm

Pakett Sisaldab:

1/2 x Golf Grip koolitusabi


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Tüüp: Muud
  • Tuletis-Seeria: Muud
  • Mudeli Number: 311472


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted