Uus 1 Tk Väikeste Jalgade Kuju Mouse Pad Toetada Randme Mugavuse Matt Soild Värv Arvuti Mängud Mousepad Loominguline EVA Pehme Mouse Pad


Märksõnad: mousepad, hiire matt, vastastikuse mõistmise memorandum, mängu klaviatuuri ja hiirt, gamer mause pad, 16 pin-traat rakmed, hiir teflon, logitech g900 vasakut jalga, larg mouse pad, gamer mousepad.

€0.68 €1.24
  • On laos
  • t163191


Kirjeldus:

[Ergonoomiline disain ja super mugavad] pehme tagasilöögi memory gel-padi hoiab kätt loomulikku asendisse, pakkudes maksimaalset mugavust kontoris või kodus kasutamiseks.Vähendab randme ärritust ja randme valu.Hoia käed neutraalset positsiooni, ergonoomiliselt mugav.Eesmärk on aidata vähendada stressi, saavutada maksimaalset mugavust ja pikaajaline kasutamine.Suurus hiirepadi on keskmise suurusega, mis on väga sobiv kasutamiseks ilma istuvad kontoripinda.

[Super sileda pinna] ergonoomiline hiirepadi on valmistatud microfiber kootud materjal ning sile pind võimaldab täpsemat hiire liikumist.Optimeeritud kiiret liikumist, säilitades samal ajal suurepärase kiiruse ja kontrolli töö ajal või konkurentsi.

[Libise kummist baasi].Hiire padi on keskkonnasõbralik, mittetoksiline, lõhnatu ja ohutu kasutada.Pehme libisemiskindla PU baasi mahub töölauale kindlalt.Vältida libisemist, annab teile stabiilne töö, olgu teil liikuda hiirega vabalt, ilma katkestusteta.See ei saa kunagi liikuda töölaualt, kuni sa pisar ta maha.

[Veekindel kate] Tõhusalt vältida juhuslikku kahju, mis on põhjustatud vedeliku voolamist.Kui vedeliku pritsmed töölaual pad, see moodustavad vee tilgad ja lükake alla.See on kergesti puhastatav ja ei lükka oma tööd ja mängud.

kirjeldus:

Toote mõõdud: 24 * 24 * 4cm

Toode net kaal: 20g

Värvi valikud: roos punane, punane, lilla, roheline, sinine, must, oranž

Tehnilised andmed:

Kasutades seda mouse pad teeb käed väga mugav.

Mõeldud pikaajaliseks kasutamiseks, ei libise.

Seda saab liigutada, et kajastada mõju täpne positsioneerimine.

Anti-hõõrdumist, anti-pesemine, saab puhastada.

Pehme ja mugav.

Komplekti Kuulub:

1*hiirepadi


  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted