Kokkupandav Sülearvuti Stand Reguleeritav Sülearvuti Stand Kaasaskantav Sülearvuti Omanik Tablett Seista Arvuti Toetus MacBook Air Pro ipad


Märksõnad: mousepad, macbook air, 12.9 ipad pro stand, mäng sülearvuti, notepad, 360 sülearvuti, omanik tablett, ipad pro, multimet, isikliku arvuti tarvikud.

€0.96 €1.66
  • On laos
  • t162015


Omadused:

Ergonoomiline disain: See aitab teil parandada oma istub poos ja vältida kaela ja seljavalud, kui te töötate, vaadates videot või teie lapsed on lugemine, raamatud lauale.Meie Sülearvuti Kandideerida võib pidevalt eri nurga reguleerimine vahemikus 0 ° kuni 90 °, et vältida teie istuv lülisamba, seljaaju vigastused.

Soojushajutamise : Täiuslik Sülearvuti seista termiline materjal ,õrn tunne, lihtne puhastada, rooste-tõend, scratch-tõend,tõstab arvuti seega pakub avatud ruumi, et suurendada õhuvoolu, mis aitab hoida ARVUTI Sülearvuti jahuti ja vältida ülekuumenemist ja jookseb.

Lai Ühilduvus: Üldiselt sobib peaaegu kõigile sülearvutite mudelid ja suurused alates 11 kuni 15.6 tolli, nagu MacBook, MacBook Air, Macbook Pro, Microsoft Surface, Google Pixelbook, Delli XPS, HP, ASUS, Lenovo, Acer, Chromebook, Alienware ja rohkem.Samuti sobib tabletid ipad.

Poratble ja täielikult kokkupandav: Creative kokkupandav disain ja kõrge kvaliteet on kerge ABS materjalist ja sülearvuti omanik saab murtud.

Anti-slip ja Vastupidav: Tehtud ABS, mis on piisavalt tugev, et hoida oma sülearvuti.Anti-slip silikoonist padjad on kasulik, et vältida riskivad iga kriimustusi seadme ja tagada stabiilne paigutuse.

Reguleeritav ja stabiilne: Käesoleva seista sülearvuti ja tahvelarvuti annab 7 taset kõrguse reguleerimine, võimaldab teil kohandada, et mugav tegutsevad nurk ja kõrgus põhineb teie tegelik vajadus.

Seda saab kasutada erinevatel juhtudel: nagu bürood, konverentsiruumid, raamatukogud, kohvikud, söögikohad ja muusika, mängude tuba, mida kasutatakse, et salvestada sülearvutid, tahvelarvutid, projektorid, menüüd, muusika, raamatud, ajakirjad, jne.Pakkuda läbimõeldud ja praktilisi kingitusi oma sõpradele ja perele.

Tehnilised andmed:

Materjal: Plastik+ABS

Värv: Must/ Valge/ Roosa

Ainulaadne Omadus: Reguleeritav Stand, Anti-Slip, Kokkupandav

Komplekti Kuulub:

1 x Kokkupandav Sülearvuti Seista

Tänan tähelepanu eest, kui te soovite osta rohkem kui meil, mis on loetletud, siis palun võtke meiega ühendust.Tere tulemast.Loodan, et teil on kena päeva!


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Taotlus: sülearvuti
  • Brändi Nimi: ANENG


P1xawarhj
2021-06-21
5/5
Thank you very much. The making was cheap. I think it's better to make the pillars more firmly
Batmenxosta
2021-06-07
5/5
Thank you

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted