85mm Karu Vibraatorid Naistele Dildos Anal Plug Kliitori G-spot, Massaaž Sugu Mänguasjad Täiskasvanud Toodete Naine Masturbator Erootilise


Märksõnad: dildo vibrat, naine seksi mängud, dildo naistele, mees tiss lakkuda, karu dildo, vibrat, nippel lakkuda, armas dildo, dames sugu mänguasi, vibrat naistele.

€5.44 €7.45
  • On laos
  • t161179


Omadused:

Pehmest silikoonist, mitte-mürgine ja maitsetu, ohutu materjal

10 Vibratsiooni sagedust, sisestage erinevate Experienceswife

Et vibraator on veekindel, nii et saab kasutada duši all või vannis ja seda puhastada lihtsalt.

Kirjeldus:

Materjal: silikoon + ABS

Võimsus: USB Laadimine

Sagedus: 10Frequenz

Värv: Kollane, Roosa

Privaatsus Tagatud:

Teie privaatsus on äärmiselt oluline meile.Vaikimisi nimi pakendil on "taskulamp" (mis tahes muud nõuded, palun saada meile kiri), ja meie diskreetne pakend saab!kauplus usaldust, vaid inimene, kes teab, mis on sees pakett

Komplekti Kuulub:

1 x Vibartor

WORLDWIDE SHIPPING . (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)

Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB aadress teie merevedude.

Pilte tegeliku individuaalse osa on näidanud, ja on oma viide ainult.

TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

Kui sul ei ole teie saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me oleme saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, valime teie punkt meie esimesele vabale lao puhul, kiire tarne.

Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva, et see oli laekunud kuupäev oled.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.EI ole ERANDEID!Kohaletoimetamine on karu poolt nii müüja kui ka kliendid on kulude poolel.

Kõik tagastatud tooted PEAVAD olema pakkimist originaal ja sa PEAD andma usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi

Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST nii ostja kui ka müüja tehing tühistada alates Transfield.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.

Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode (t) on (on) ei reklaamitud.

12 kuu tootja garantii defektiga kahjustatud esemed (välja arvatud esemed ja/või pärast valesti).Tarvikud tulevad koos 3-kuulise garantii.

Puudusega objektid PEAVAD OLEMA esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul (ja originaalpakendis, kui võimalik).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.ME EI PARANDA VÕI ASENDA ESEMED AEGUNUD GARANTII.

Te nõustute, et kõik eespool loetletud poliitika tellimisel Transfield.ee!

Teie tagasiside on väga oluline meie Ettevõtte arengut, nii et palun jätke Tagasiside 5 tähte kui sulle meeldivad meie tooted, täname, et olete rahul väga palju.

Ei ole Negatiivset Tagasisidet ilma paluvad meilt abi, palun ärge kartke meiega ühendust kõigepealt, kui teil on mõni probleem.Tagasiside on meie elu, enne kui teha neutraalset või negatiivset tagasisidet, siis palun võtke meiega ühendust, et saada parem lahendus, Me vastame tänan teid kõiki sõnumid nii kiiresti kui võimalik, juba ette kannatlikkuse eest.


  • Tüüp: G-Spot
  • Modellnummer: 24028
  • Rõve Pilt: No
  • Materjal: Silikoon
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Commodity Quality Certification: 3C
  • Seksuaalse Alatooniga: No
  • Eest: sex shop täiskasvanutele paarid sex vahendid paarid sex machine
  • Sertifitseerimine: CCC
  • Toote Tüüp: Vibrators


Kester123
2021-04-26
4/5
Excellent Product

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted