2mm Neopreenist Eemaldatav Cartoon Sukelduda Peapael peapaela Kapuuts Veealuse Juuste Kaitse Sukeldumise Vabasukeldumisega Snorkel Käik


Märksõnad: trimmer kütusepaagi läbiviigu kate, mask scuba, kirja rack, snorkel, scuba, nool ragulka, akvalangiga sukeldumine, sukelduda toru, dive, metallidetektor müük.

€16.74
  • On laos
  • t160792


Osta 1 Peapaela Saada 2 Stiile

* Cartoon Sukelduda peapaela Disain Hõlpsasti Kindlaks Veealuse * 2mm Premium Neoprene * Sobib kuni 48cm/19"- 61cm/24" Pea Ümbermõõt * Reguleeritav Velcro Rihm Lihtne Kanda ja Mugavus * Kõrva ja Juuste Kaitse Veealuse * Sobib Kõige rohkem Vett Sport: Sukeldumine, Tasuta Sukeldumine, Surfamine, Snorkeling, Ujumine... * Pakett Nimekiri ei või Sisaldada Sukelduda Mask Hooldus - Palun ärge muretsege wrinkels, see on ühine pärast murra.Te võite panna see tavalisel temperatuuril veega 1 tund, aga palun pidage meeles, et ei ole rauast! - Ärge kasutage pesuvahendeid/tugeva happe või tugev aluseline lahustiga puhastamist, palun pesta tavapärasel temperatuuril vett ja leota üle 1 tunni jooksul pärast sukeldumist, tugev päike explosure kiirendab neopreenist vananemise ja kangast värvimuutus.


  • Brändi Nimi: HYDRONE VÄLJAS
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Mudeli Number: Kameeleon Stiili Muuta Sukelduda Hairband


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted