Silver cup käsitöö S999 sterling silver tee tassi, hõbedast tee komplekt, kruus, vesi cup [umbes 366 g + mahutavusega 500ml]


Märksõnad: käsitöö cartoon kruus, jade portselan, kruus prindi, käsitöö kruus kolju, teekann metallist, kruus soojus, käsitöö suur kruus, käsitöö emailiga kruus, dragon tee komplekt, emailiga kruus.

€719.83 €1 384.28
  • On laos
  • t160121


[xlmodel]-[custom]-[54855]

[xlmodel]-[custom]-[51968]

Kasu kasutades hõbe söögiriistad ja hõbeesemed:

1. Hõbe on inertne metalli, mis on vähem vastuvõtlikud keemilisi reaktsioone, nii et see ei mõjuta raskmetallid.

2. silver on hea soojuse hajumise, vees lahustuv võib vähendada vere soojust, mängida rolli, et leevendada südame ja aju veresooni.

3. Hõbe ioon naatrium-ioonide poolt avaldatud silver tee tee saab tegutseda desinfitseerimisvahendiga.Väga väike kogus, et hõbe on vees lahustunud, sest hõbeda ioonid.

4. Hõbeda ioonid võib steriliseerida, ja seni, kuni kakssada osakest miljardi hõbedaioone ühe liitri vett, see on piisav, et tappa kõige bakterid.Hõbe tee keedetud vett saab teha vee-pehme ja õhuke.

5. Kui lauahõbe mahub vesi, piim, supp jne.pikka aega ilma mildewed, kääritatud ja haisev, ja mängib rolli steriliseerimine ja desinfitseerimine.Kuna hõbe võib moodustada jälgi hõbeda ioonid vees, see neelab bakterid ja blokeerib ensüüme, mis tuginevad hingamist, põhjustada bakterid surevad kiiresti.

6. Hõbe söögipulgad, hõbe lusikad, hõbedane tassid ja muud toidunõud, koos desinfitseerimine, steriliseerimine, aktiveerida rakke, edendada keha võõrutus raviskeemi, kiirendada ainevahetust, tugevdab vastupanuvõimet haigustele.Pikaajaline kasutamine, see on mõju, suurendada energiat ja pikendab elu.

7. Hõbe on tugev bactericidal võime ja mingit kahju inimestele ja loomadele.Praegu, rohkem kui pool maailma lennufirmad on kasutatud hõbedat vee filtrid.Basseinid, et paljudes riikides on samuti puhastada hõbedat ja puhastatud vesi ei ärrita ujuja silmi ja nahka nagu vesi puhastada kemikaalidega.

Hõbedast lauanõud hõbe joogi nõud ettevaatusabinõud ja hooldus meetodid:

1 Pärast iga kasutamist, kergelt kuiv vesi pehme, kuiva lapiga.

2 Kui hõbedane värv muutub must, kasutada hõbe lapi või hõbe baar pühkida.

3, Kui seda ei kasutata pikka aega, pakkige see pehme lapi või paberi ja vältida seda hoitakse jahedas kohas.

4 Enne kasutamist silver cup, vala 1/3 sooja vett ei ole üle 60C, pesta ja karika eelsoojendama see, raputage seda õrnalt ja vala see maha (otseselt ei süstida keev vesi tassi, sest hõbedane lainer on väga pehme, kohe suure koguse keeva veega saab laiendada ja leping, põhjustades deformatsioon sisepaagi.)

5, Kui esineb plekke või värvimuutus kasutamise ajal hoolikalt poola hõbe lapiga või hõbedane pulber.Kui sa ei kasuta seda pikka aega, pühkige seda pehme lapiga või paberi ja hoida seda jahedas kohas.

6 Pärast valades kuuma vett, ärge pingutage, mis katavad liiga tihedalt, et vältida hõbedane lainer alates painutamata liiga suure surve tõttu.

7 Kui silver cup ei kasuta, õrnalt pühkige niiskus tassi kuiva lapiga või pabertaskurätiga, et hoidke see kuivana.

8 Pärast kohvi teed, püüa arendada harjumus puhastus silver cup.Näiteks, kui tee telg on valmistatud, siis võib kasutada pehmet hambaharja ja hambapasta õrnalt pühkige pind voodriga. 5. Värvimuutus hõbedase voodriga pinna kasutamise ajal on tavaline oksüdatsiooni nähtus.Aga ärge muretsege, see ei mõjuta teie kasutada, võite kasutada ka hambapasta või valge äädikas puhastamiseks.

9 on keelatud kokkupuutel hapete ja leeliste ja tugev sööbiv aine, ja see ei sobi põrkuvad kõvade esemetega.

Näpunäited:

Eelotsusetaotlus, mille suurus on veidi valesti käsitsi mõõtmine.Toote partiid võivad muutuda, palun vaadake tegelikust tootest.Kuigi fotod on võetud selline tõttu, keskkond, kerge, ekraan ja muudel põhjustel, veidi värvi erinevused on normaalsed.

toote info:

Tootja: Sõprus aastat Chenzhou Metal Co., Ltd. (meistrimehe käsitöö)

Tootja aadress: Yongxing Maakond, Chenzhou Linn, Hunan Provintsi.2002. aastal toimuval Hiina Hõbe iga-Aastane Kohtumine, Yongxing Maakond nimi oli "Hiina Hõbe Kapitali", mida Hiina Värvilise Metalli Association Hõbe Filiaal.Yinxing Maakonna hõbedane tootmine moodustab veerandi riigi kokku, ja sulatamine kuld ja hõbe on ajalugu rohkem kui 300 aastat.

Materjal: S999 hõbe

Toote kohandamine:

Ettevõte saab kohandada tootmist hõbe baarid, hõbedane embleemid, hõbeehted, hõbeehted, tee komplekti, tassid, söögiriistad), hõbe-ehteid ja muud käsitööd, disaini -, tootmis -, 15-30 päeva, et lõpule viia.

[xlmodel]-[custom]-[51956]

Eeliseid kasutades hõbedast tee komplekt:

1, vanasti pilv: silver tee keedetud vett, vesi on puhtam.Kui vesi ei ole hea, hõbedast tee komplekt toob värvi muuta.Vastavalt hõbedast tee komplekt, mis on näinud varem, on käepidemed on valmistatud viinamarjade, sest soojuse ülekanne hõbe on suhteliselt kiire, ja hõbedast tee komplekt võib säästa aega keevas vees.


  • Brändi Nimi: NoEnName_Null
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Funktsioon: Öko-Sõbralik
  • Kuju: Kaanega
  • Metalli Tüüp: Muud
  • Stiil: Lühike
  • Materjal: Metallist
  • Spetsifikatsioon: 1


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted