6 stiile Valguse Lüliti Kate Vaik Hallitusseened Lüliti Plaat Silikoonist Vormid Pesa Paneel DIY Kodus Seina Plaat Lüliti Decor


Märksõnad: võtmehoidja hallituse vaik, kitsas seina plaat katta, seina lülitid plaadid, lüliti seina, vaik pvt hallituse, vaht vaiku lamp, ehted omanik hallituse, broadlink liikumisandur, hambaravi rvg, juuksur nimi.

€2.28 €4.56
  • On laos
  • t158424


Pakett sisaldab: meie paketid on kuus tükki lüliti, pistikupesa, paneel, hallitusseened, et disain koos erinevaid stiile, sisaldab ühe-avaga disain, topelt-augud, ja kolm-aukude projekteerimine, mis suudab täita oma erinevaid vajadusi, et luua lüliti kaas koos oma lemmik stiilid.

Pehme ja vastupidav: meie valguse lüliti kate hallitusseened on valmistatud silikoonist materjal, neil on hästi painduv ja vastupidav, ja te saate neid kasutada pikka aega.Vormid on lihtne puhastada ja säilitada pärast kasutamist.Palun hoida hallituse kuivas ja jahedas kohas, et vältida tolmu.

Isikupärastada, muutes: kui kasutad lülitit katta epoksü hallituse, saate luua isikupärastatud lüliti kate järgi nagu, et kaunistada oma kodu, või võite saata valmistoodete teie sõbrad või pereliikmed ideaalne kingitusi.

Lihtne kasutada: silikoon, vaik hallitusseened on lihtne kohaldada, esimene vala täidised ja decors arvesse mõõtekork, seejärel segatakse neid ühtlaselt, ja siis kuju hallituse, vääna hallituse kui vaik täielikult käes, võta oma käsitöö välja hallituse lihtsalt.

Sobib materjal: meie mitu augud lüliti, pistikupesa, paneel, hallitusseened on kooskõlas erinevaid täidised, nagu polümeer savi, kips, vaik, vaha, savi, ja nii edasi.Võite kasutada neid materjale, et luua oma lüliti hõlmab, on võimalik nautida käsitöö protsessi koos perega.


  • Materjal: Silikoon
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Ehted Tools & Seadmed Tüüp: Liim


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted