Novo xiaomi ar 2 se tws esporte sem fio bluetooth fone de ouvido ar 2 se baixo airdots pro 2 se 20 tundi controle toque da bater


Märksõnad: official xiaomi, lisada airdots 2, tw, gamer headset, õhu fone bluetooth xiaomi, airdot pro 2s, earphon, hook airdots pro, esport särk, uiisii kõrvaklapid, bluetooth.

€13.62 €20.96
  • On laos
  • t157005


Xiaomi Air2 ON

Dual mikrofoni takistus 20h, et vähendada müra kartmata häireid avatud kasti ja pop-up aken, saate vaadata seda smart-ühendus ja traadita tõsi, et sõita voice coil suured tasuta, ülekanne binaural heli üheaegne rikas ja loomulik, mängu audio-ja video on rohkem nauditav

20 tundi vastupidavust *, hommikust õhtuni Tänu kontrolli energia tarbimine uue põlvkonna kiibid, võib kasutada ka peakomplekti umbes 5 tundi ühe laadimisega kuni 20 tundi lahtrisse carga.De päev on öö, kestab aku ei ole muresid ja muusika ei peatu.

Dual mikrofoni müra vähendamise, ilma hirmuta häired

Iga peakomplekt on kaks mikrofoni, sisseehitatud kõrge tundlikkus ja kasutab tehnoloogia koolitus mesilaste kõrvaldab taustamüra kõne ajal, et teine Pool võib kuulda sinu häält selgelt Ja selge kõned mürarikkas keskkonnas.

Avatud kasti ja pop-up aken, saab näha nutikas ühendus Bluetooth-kõrvaklapid traadita tõsi Xiaomi Air2 ON ja MIUI on sügavalt kohandada.Kui avate laadimise kasti, telefon kuvab liides ühendus kõrvaklapid, mis on mugavam visuaalne toimimist.Pärast ühendamist seda, te näete ka võimu peakomplekti ja laadimise kasti. * Esimene ühendus tuleb teha käsitsi konfiguratsiooni Bluetooth nutikas seade, ja kaas on ühendatud automaatselt veenduge, et Bluetooth-funktsioon seadme sisse normaalselt.Täna, viimasel süsteemi MIUI toetatud mudelid, et avatud pop-up aken: Xiaomi 10, Xiaomi 10Pro, Xiaomi 9SE, Xiaomi CC9, Xiaomi 8 Noored Edition, Redmi K30 Pro, O Redmi K30...Xiaomi 8 Xiaomi 9 Redmi K20Pro!Rohkem mudeleid üksteise järel.

Smart wireless ja tõsi, tasuta ja tasuta Kujundus traadita jagatud tõsi, purustades piirang, master-slave, vasakule ja paremale kõrvad saab võtta ja kasutada, ning ühe ja kahe HAKKAMA saab muuta paindlikult.Nautige traadita stereo koos kasutada binaural ja rohkem vabadust, mille ühekordne kogemus kõrva.

Autoga liikuv spiraal on suured, heli rikas ja loomulik, Kasutades juhtida coil dünaamiline diafragma koosneb suured 14,2 mm, heli on rohkem täis ja paksem mõttes kuulmine on loomulik ning taastab tekstuuri ja detail veel reaalne.Samal ajal, on kooskõlas tehnoloogia AAC audio codec, mis toob parandamine ja kogemusi kvaliteediga heli, mida te kuulete ja nautida heli.

Mugav, keskkõrv, stabiilne disain semi-in-ear on vastu võetud, et parem sobivus kõrva kanal, andes mõlemad kõrvad kogemus stabiilne ja mugav seestpoolt väljapoole.Peakomplekti ühepoolne kaaludes vaid 4.7 g, ja väike ja kerge kere muudab lihtne teha, oluliselt vähendada väsimust pikaajalise kulumise.

Touch Control, touch control Koputage peakomplekt täita play/Paus, muusika, kõnesid/hang up, wake up hääl Assistent ja muud toimingud.Saate hõlpsasti kontrolli tegutsevad ilma mobiiltelefoni, mis on lihtsad ja praktilised.Kõne/riputama: Koputage kaks korda, et mõlemal pool telefonitoru Võlur häälaktiveerimine: koputage kaks korda vasakule kõrvaklapid Mängi/Paus Binaural: koputage õigus kõrvaklapid kaks korda Mängi/Paus kõrva Mono: koputage kaks korda peakomplekt Paus, muusika: eemaldab kõik peakomplekt

Avastamine kanda *, peatu, kui sa eemaldad Võite kasutada avastamise mahtuvuslik kõrge tundlikkus kõrva avastada riik kasutada.Kui kõrvaklapid on eemaldatud taasesitamise ajal muusika, muusika võib olla peatatud ja taaskasutamise tagasi mängida.Te märkate kohe, ei laseks kõik põnevust. "Avastamist staatuse garantii, kõrvaklapid ei toeta taasesitus arvu film ja automaatse eemaldamise kõrvaklappide mängija väljaspool funktsiooni Zhe stop

La transmisión binaural simultánea hace que el vídeo y el audio juego del sean más agradables La nueva arquitectura se utiliza para optimizar profundamente el tarkvara y el riistvara, y los oídos izquierdo y derecho están conectados sincronizadamente para transmitir la señal de sonido los auriculares izquierdo y derecho sincrónicamente.La antiinterferencia es más estable y el retraso del sonido se vähendada de forma efectiva. * La tecnología de transmisión sincrónica no se ve afectada por el kiip para teléfono móvil, y es ühilduv con sistemas Android y OS.


  • Aktiivne Müra Tühistamise: Jah
  • Sertifitseerimine: Puudub
  • XiaoMi Mudel: Kolvi kõrvaklapid noorte versioon
  • Teatis: Tõsi Traadita
  • Brändi Nimi: xiaomi
  • Kontrolli Nupp: No
  • Stiil: In-ear
  • Vocalism Põhimõte: Dünaamiline
  • Helitugevuse Reguleerimine: No
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Candicegarrison
2021-07-05
5/5
Agora só falta fazer a Devolução do meu dinheiro 40$, por favor!!!
Karinabrito95
2021-07-17
4/5
Came in a mint box, but Glory to the eggs, themselves were whole, the seller returned part of the funds, so the purchase is happy! play for his price clearly!

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted