4 Pakki Korduvkasutatavad Ring Õhu Praepann Voodrid,Non-Stick Õhk Praepann Silikoon Korvi Streamer Matid Tarvikud


Märksõnad: õli praepann, 10mm toru bender, got7 t-särk, airfryer tarvikud 7, hyunjin, airfryer tarvikud kuum, messingist toru lõikur, airfryer elektrilised tarvikud, air madrats, praepann.

€11.05 €17.00
  • On laos
  • t156179


[OHUTU JA kuumakindel] Saab hakkama kuni 430Fahrenheit õhu praadimiseks, aurutamine, ja ahjus küpsetamist.Vältida valgendi pärgament paberil ringi või potentsiaalselt toksilisi materjale, nagu näiteks BPA, PFOA, PFAS, või raskmetalle alates alandava non-stick korvi kate.

[Ringil õhu praepann liner] Meie korvi matt on valmistatud BPA-vaba toit-klassi materjali, turvalisema ja tervislikuma elustiili.Tegelikult taaskasutatav õhu praepann liner saab kasutada mis tahes õhu praepann kuju kuni 9 tolli.

[Raha säästa]: taaskasutatav õhu praepann liner võib kaitsta oma õhu praepann korvi ja vältida toidu kleepumist, mis säästab teie kulu ühekordselt pärgament paberil või asendamisega õhu praepann ostukorvi.

[Unikaalne disain]: perforeeritud disain tagab õhu ringlus ümber toidu-ja ühtlaselt jaotab soojuse; need vooderdus on ideaalne asendaja kasutatava õhu praepann pärgament paberil, korduvkasutatav, pestav, paindlik, rebenemiskindlast, vastupidav Vastupidav ja keskkonnasõbralik.

[Meeldetuletus] Kui saate toote, palun pane see keeva veega potti ja keeda eemaldada omapärane lõhn ja desinfitseerida.

värv:Must+punane

Materjal:Silikageel

suurus:Läbimõõt umbes 22.8 cm / 20.3 cm

Pakendi Sisu:

2 x Punane Matid

2 x Mustad Matid

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Tüüp: Elektritööriistade Osad


Teck91fan
2021-06-01
4/5
ok

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted