Voodoo Nukk Koonus Kirjutaja Viiruk Põleti Desktop Vaik Ornament, Käsitsi Valmistatud Carft Dekoratiivsed Kaunistused Rekvisiidid Kodu Kaunistamiseks Suitsutusastia


Märksõnad: viiruk omanik, omanik viiruk, vixx voodoo nukk -, plüüš, superman nukk -, plüüš, messing viiruk, voodoo coll võlu, koonus viiruk, voodoo nukk, viiruk põleti, viiruk omanik seista.

€1.61 €2.68
  • On laos
  • t156064


Kirjeldus:

Suurus ja Materjal: viiruk põleti on valmistatud looduslikust eco-sõbralik vaik materjali, nii et see on veekindel, niiskuskindel ja päike-tõend.See sobib ka väljas aiad, ei ole kerge kaduma ja vastupidav.

Praktiline Viiruk Omanik: Pane põlema viiruk koonus viiruk põleti aitavad puhastada õhku, aitavad teil mediteerida ja lõõgastuda, vabaneda stressist ning parandada sleep kvaliteet.Laialdaselt kasutatakse, elutoad, magamistoad, uuringud, kontorid, meditatsiooni toad, jooga toad, hotellid, jne.

Spetsiaalsed suitsetamise meetod: mulle meeldib, kuidas koonilist viiruk, nurgas suu ja nööpauke.

Unikaalne Disain: viiruk põletid on kõik käsitsi valmistatud ja ülimalt detailne.Kõik tooted on käsitsi valmistatud ja sarnaste, kuid mitte koopiad.

Jant Rekvisiidid: voodoo nuku kujuline viiruk omanik võib olla unikaalne prop jaoks kummitab maja.Ja seda saab kasutada, kui jant prop, ka spetsiaalne aksessuaar jooga.

Tehnilised andmed:

Nimi: Nuku Kujuline Viiruk Omanik

Toote kaal: umbes 110g

Toote suurus: umbes 10*5*5cm/3.94*1.97*1.97 tolline

Pakend: karbiga

Pakendi suurus: umbes 10*5*5cm/3.94*1.97*1.97 tolline

Pakkeleht:

1*Viiruk Põleti

Märkused:

Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal võib olla mõningaid värvi erinevus, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, võib lubatud hälve toote suurus.


  • type1: Viiruk Põleti Põleti
  • Type3: Kodu Kaunistamine
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Type2: Voodoo Nukk Koonus Viiruk Põleti Põleti


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted