HiFi Heli Akustiline Isolaator Müra Isolatsiooni Heli-Filter Müra Vähendamisel Akustiliste Audio Stereo Ground Loop Suppressor


Märksõnad: Audio Crossover, ar15 vallandada, eli hifi võimu filter, heli suppressor, suppressor, filter kõlar, yamantaka, audio-ja naastrehvid, võimendi jalad, hifi võimu line filter.

€1.48 €2.14
  • On laos
  • t155801


Heli Isolatsiooni Trafo Omadused:

Osad Valik: Kaks sõltumatut audio muundurid kasutatakse, ning trafo materjal on valitud alates kosmose-materjalid.

Kõrge tundlikkuse ja suure vähendamine, 10-20DB kõrgema tundlikkuse kui sarnase low-end trafod, täis toon, puhas heli kvaliteet.

Line design: stereo kahe kanali sõltumatu projekteerimine, circuit board spetsifikatsioonid: 45MM X 30MM, väga väike, sobib

Väikesed autod ja muud salongi sisseseade.

Ühendus viis: Kaks ühendus meetodeid, mida saab sisendi ja väljundi kaudu 3.5 MM kõrvaklappide pesa, või saab otse ühendatud läbi kahe sinine juhtmestik tungrauad.

Põhifunktsiooni: Kõrvaldada praeguse heli.Ühine maa-isoleeritud audio transformer kaob praegune müra AUX selge.Väljund ja väljundi maa read on eraldatud trafo ja ei ole selge.

Siin on mõned müra ja selge mõistus.

Mis on ühist maad?

See toode on heli selge, isolaator, mis on efektiivne, kui müra on põhjustatud selge, audio allikas ja vastuvõttev seade.

Panna see lihtsalt, selge on see, et maa punkte kahe elektriseadmed ei ole samas punktis.Erinevuse tõttu maa vastupanu, müra kandub läbi maandusjuhe võimu seadmed, moodustades häireid.Kuna mõlemad seadmed on erinevad madalikule punkti, selge, võib müra tekkida.Auto audio süsteem, seal on heli häireid, mis on peaaegu sama nagu vilistamine heli.Sagedus see müra muutub kiirusega mootor.

Seega, see toode saab ainult kõrvaldada müra ja praegune heli poolt tekitatud kokku ühise elektri-toodete ja ei saa vähendada müra, mis on põhjustatud muudest põhjustest.Seetõttu, peate kinnitama müraallika ise.

Teha kindlaks, kas müra on põhjustatud selge:

1. Kasutada kõrvaklappe ühendada AUX (3,5 mm liides) auto MP3 ja auto navigation.Kui ei ole müra kõrvaklapid sel ajal, võib kinnitada, et müra auto varustus on põhjustatud selge.

2. Kasutada audio kaabel ühendage aku jõul mobiiltelefoni või MP3 (pange tähele, et mobiiltelefoni ja MP3-ei tohi olla seotud ühegi toide auto, näiteks telefoni teel) ja ühendage see AUX center console auto, ja mängida muusikat mobiiltelefoni, nii et seal on mingit müra. saate kinnitada, et eelmise müra põhjustas kogu maa.

3 -, arvuti -, võimendi, stereo, CD: kasutage passiivsed kõrvaklapid ühendada arvutiga, et kuulata, kas on müra, kasutada telefoni pistik võimendi, audio audition, kui proovite kuulda nii ilma müra, põhiline otsus on tekitatud kokku.

4 peale hakata auto, paigaldatud võimendi on praegune heli, mõned mudelid ilmuvad üha rauaga, seda suurem on praegune heli, see toode võib selle probleemi lahendada.

5, seal on praegune heli vahel võimendi ja kõlar või heli, saate installida selle toote vahele võimendi ja kõlar.

6, sülearvutid, mis on ühendatud projektori samal ajal on võimendi tekitada müra, mida saab kasutada sülearvuti adapter toiteplokk või aku, siis eemaldage võimendi müra kadus, ega ühendage lahti projektor sama müra kaob, siis saab arvuti kõrvaklappide pesa ja võimendi Lisamine selge, isolaator, et kõrvaldada müra.


  • Mudeli Number: Heli Isolaator
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Kaal: 0.023
  • Dimensions (WxHxD)): .
  • Kimp: Komplektis on 2
  • Pakett: Jah
  • Brändi Nimi: occkic
  • Sertifitseerimine: Puudub
  • Compatible Audio & Video Equipment Style: Kõrvaklapid & Kõrvaklapid, Kõlarid, Võimendi, mängija


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted