Kass Puu 5 Taset Kaasaegse Kass Torni Kass Sky Lossi 2-Hubane Kaplinski, Luksus Ahven ja Interaktiivne Kevadel Palli


Märksõnad: krae lepatriinu, kass torni, kleit riidepuu seista, seina kass ronida, kassi mänguasi, kass kaabits, ukse gato, kass võrkkiik aken, kass riiul, kass scratch.

€48.28 €96.55
  • On laos
  • t155794


AMT0071

· MITMETASANDILINE LÕBUS: 5 tasandil platvormid design pakub erinevaid hüppas kõrgust teie kasside, et rahuldada oma iga päev kasutada.Kaks ruumikas kaplinski on super mugav oma pet rulli, koos külgmiste uste ja ümmargused augud on mõeldud kasside jälgida väljas samuti võimaldab neid saada ja välja või hüpata üles võrkkiik.Hubane koha peal mitte ainult lubada, et teie kass on tore puhata, aga pakuvad ka parim koht, et nautida päikest ja väljaspool maastik.

· KAASAEGNE DISAIN: Põhineb meie uus Taevas Lossi,oleme välja töötanud see üks.Sammud on muudetud, et lisada "soravalt" liikumise kass, üldine mõju on hästi proportsioonidega.See kass puu võtab kvaliteetsete plaatide ja sobiks ideaalselt koos mööbli teie kodu.

· VASTUPIDAV & MUGAV: Meie kass puu on valmistatud paks ja keskkonnasõbralik CARB-certified natural puitlaastplaat.Firma kastid ja vastupidav kriimustada ametikohad on täielikult kaetud loodusliku sisal köied, et tagada stabiilsus kogu kataloogi puu.Väärib märkimist, et see võiks hoidke oma karvased sõbrad lahe kogu aeg suvel.Vallas matid ja pehme padjad mitte ainult teha kass mugavam puhata, kuid see takistab ka neid libisemist.

· LIHTNE puhastada: Ärge muretsege karvad vasakule üle kogu kass puu või mahaläinud toit.Erinevalt traditsiooniliste palus kass puu, see vajab ainult lihtne võsast puhtaks jääda.

AMT0014-B

AMT0076

AMT0078GY

AMT0012 Topelt Turvaline ja Vastupidav: Toote suurus 19.7"X19.7"X60" .Alumine põhi on tugevdatud tagada stabiilsuse ja ohutu ettevaatust ankurdatud seina vältida tippling üle topelt turvalisus.Terve ja Õnnelik: See elegantne kass puu on 10 TÄIELIKULT pakitud kriimustada ametikohad eri tasanditel, mis on kaetud kõrge kvaliteediga naturaalne sisal, mis talub isegi raskeimates küünised ja luba mitu kassid teritama ja liistude oma küüned, et hoida neid eemal oma kallist mööblit.See on varustatud 3 fuzzy mänguasjad soodustavad kassi saagiks-nagu käitumine nagu pouncing ja swatting.Romping ja Ronida: 5 tasandil ehitus, ta rahuldama kassid " vajadus ronida ja otsida eri kõrgusele.Nad võivad hüpata ühelt tasandilt edasi ja kehtestada kõrgeimal top ahven jälgida oma ümbrust ja saada parem vaadata läbi akna.Puhke-ja Peidus: Kassid peavad magama kuni 16 tundi päevas.Kõrgenenud ahven tõstatatud velg on visuaalne eelis pakkudes turvaline koht, kus kassid uinaku ajal võrkkiik alt pakuvad suurepärane koht, kus lõõgastuda.Suletud ja avar cube pakkuda privaatsust ja vaikne koht kordus ja käppyrässä.Samuti saate peita oma lemmik ravida või mänguasja neid leida Mõistliku ja Äravõetav: Oma väike "tiiger" on lummatud fuzzy palli.Unikaalne disain, rippuvad pall on piisavalt tugev, et mitte hävida.Mis on parem,kasutamata varu on lisatud.Top ahven kate on eemaldatav ja masinaga pestav nii lihtne hoolitseda.

AMT0014 VASTUPIDAV JA OHUTU: Stabiilsus on alati prioriteet.Alumine põhi on tugevdatud, mis tagavad selle stabiilsuse kogu kass puu LAIENDADA JA AVAR: extra suur ülemine ahven tõstatatud padi velge pakkuda maksimaalset mugavust kasside sõber kui nad on lounging ja vaadates läbi akna Nad kindlasti seda nautida HUBANE JA PRIVAATSUST : dual kaplinski on kaetud ultra soft -, plüüš-või tundnud, ja kinnised disaini luua turvatunnet pakkuda neile vaikne koht curl üles snoozing HEALTY JA LÕBUS: Täis pakitud naturaalne sisal, kraapimine post vastavad täielikult rahuldada oma instinkt kriimustuste ja aidata neil säilitada tervislikke harjumusi clawing MÕISTLIK JA ÄRAVÕETAV: Oma väike "tiiger" on lummatud fuzzy palli.Unikaalne disain, rippuvad pall on piisavalt tugev, et mitte hävida.Mis on parem,kasutamata varu on lisatud

AMT0057

AMT0051

AMT0413

AMT0072

1. Kaubad saadetakse laost Venemaal on saadaval järgmistes pindala: 1-6 piirkonnas, kuid välja arvatud mõned linnad, mis on kaugel meie laos asukoht,nii et kui soovite seda osta,palun võtke meiega ühendust.Kuid me ei saa lubada, tarneaeg platvormi näidata) . 2. Umbes laoseis: a.Kuna punkt on saadetud laost välismaal, tegelike varude ei saa alati uuendamise kord.See tähendab, et mõnikord on toode, mida tellida on juba out of stock.Sellises olukorras, saate tellimuse tühistada või teha asendamine meeleldi.Kui soovite tellimuse tühistada, siis palun vali põhjus, miks "muu".Tänud ette!b.Tavaliselt täiendamise periood on umbes 20-30 päeva.Kui te ei soovi oodata, palun pane korra ja laiendada töötlemise korda vastavalt.Meie prioriteediks on teie tellimuse, kui toode on laos uuesti. 3. Umbes tasu kullerteenuse eest: a.Me ei saa teilt tasu kullerteenuse eest, kui see on kodumaine tarnimist, välja arvatud soovite meid laeva poolt teistele laevandus meetodeid. (meie laevandus, kuidas on IML.) 4. Umbes töötlemise ajal ja tarneaeg: a.Meil on vaja 1-2 päeva jooksul tellimuse (oodata suured pühad,nagu New years Päev).b.Tarneaeg on umbes 10-20 tööpäeva jooksul ,või võib-olla kauem.(Venemaa on väga väga suur ala,soovin teile saab kannatlikult.) c.Juhime tähelepanu, et jälgimine teabega ja kohaletoimetamise andmeid.Soovin, et sa ei ava vaidlus, kui sa ikka ei saa maatükk,võtke meiega palun.Me püüame oma parima, et aidata teil lahendada seda. 5. Näiteks saata vale punktid : meil on kaks lahendust: a.Annab teile täielikult tagasimaksed,kuid palun selle tagasi saata RE postitus.Laevandus tasu meile.b.Sulle erinevus hindade kohta esemed.Palun ärge avage vaidluse teil meiega ühendust võtta. 6. Palun kontrollige toote silmist kuller.Kui seal on midagi katki koht koos pakendi, palun võtke fotod kahjustatud kasti ja elemendi korraga tõendeid.See on oluline, kohaldades hüvitise teile.


  • Värv: hall
  • Brändi Nimi: HAIMAITONG
  • Materjal: Puit
  • Tüüp: kassid, kassi mänguasi
  • Mudeli Number: AMT0012GY, AMT0014.AMT0071
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted