Uusim Smart Zigbee 3.0 Allvalgusti 5/7/9W RGBCW laevalgusti eWeLink APP Kaugjuhtimispuldi Tööd Alexa Google Kodu


Märksõnad: sonoff, smart home, alexa echo seista, adapter google kodu, alexa, trv zigbee, valgusti paneel tahavaatepeeglid, zigbee, zigbee kapis tuled, ewelink wifi.

€3.60 €6.11
  • On laos
  • t155227


Kirjeldus:

100% täiesti Uus ja Kvaliteetne!

1.Hääljuhtimine koos Rummu Vaja:ZigBee smart LED allvalgusti on kooskõlas Amazon Alexa ja Google ' i Kodu ,saab kasutada standard ZigBee3.0 protokoll väravad, näiteks Philips Tooni, sonoff ZB birdge, eWeLink zigbee värav, tuya ZigBee3.0 värav ja Samsung SmartThings äärmiselt lai laiendamine; Lihtsalt küsimus häälkäskluse lülitada oma tuled sisse/välja,või isegi minna oma tuled, et konkreetse värvi soovite.Lihtne install, et alustada oma värvikas elustiili.

2.Ultra-pikad Vahemaad Kaugjuhtimispuldi:Isegi kui sa ei ole kodus, saate juhtida oma smart valgusti sisse - /väljalülitamine telefoni kaudu ZigBee3.0 värav.Muusika rütmi kätte ümbritsevad helid teise valgustus kogemuste kaudu Smart Elu App,luua värvikas stseene teatud tingimus, et kohtuda erinevate nõudlus.

3.Rühma Kontrolli ja Kontrolli Koos:võite luua rühma, kõik oma smart downlights ja kontrolli neid kõiki vaid üks käsk.Ja ka teil võimalik jagada ka teiste pere liikmete kaudu "arukas elu" appi, nii et need võivad ka seda kontrollida samal ajal.

4.RGB+C+W LED Downlights:Lõhnama ise ja teha oma ruumi rohkem loominguline Smart valgusti 5W / 7W / 9W ja 85-265V pinge.Tuua värvi oma koju elav,meeleolu parandava RGB valgus.Valida 16 miljonit värvi(2700k-6500k) ja tooni valge koheselt ilme muutmine ja atmosfäär on oma tuba.

5.Energy Saver&Mitmeotstarbeline:Võrreldes tavalise pirn,meie smart valgusti säästab kuni 60% energiatarbimise LED-tehnoloogia.Kauem ja energia säästmine.Salvesta oma elektri eest koos uusim valgustuse tehnoloogia.Seda pirni saab kasutada kõikjal, kus kõrge temperatuur ja niiskus vastupanu teil on vaja värviline valgus nagu kodu sisevalgustus, hotell, nõupidamisteruum, muuseum, restoran, baar, kohvik, puhkus kaunistused, sünnipäev.

Tehnilised andmed:

Toote parameetrid: 2.5/3.5/4 Tolline

Võimsus: 5/7/9W

Pinge vahemik: 85-265V

Värv temperatuurivahemik: 2700-6500K

Komplekti Kuulub:

1*Smart allvalgusti

1*Juhendamine

Märkused:

Seda toodet tuleb kasutada koos ZigBee3.0 värav


  • Brändi Nimi: choifoo
  • Mudeli Number: Zigbee 3.0 Allvalgusti
  • Ühilduvus: Kõik Ühilduvad
  • Kaamera Varustatud: No
  • Riigi Ühendamine: Ready-to-Go
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Sertifitseerimine: CE


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted