зеленый органический дикая желтая горькая гречка Гранулы чай тонкий ниже кровяного давления Липиды китайский гречневый чай


Märksõnad: sinine tee, nikerdatud hirv, hiina tee, tee, beebi tatar padi, jasmin tee, roheline tee, hirv mount, oolong tee, must tee.

€9.97
  • On laos
  • t154501


Kirjeldus: Тартарная tatar-see on omatehtud taimetoidud, siis tihti peetakse злаком, kuid erinevalt käesolevate teravilja, tatar koosseisu ei kuulu perekonna taimedest. Seega, nad ei ole seotud käesoleva nisu. Тартарная tatar põleb rohkem, kuid sisaldab rohkem harjumusest, kui tavaline tatar. See sisaldab ka quercitrin. Hambakivi tatar oli одомашнен Ida-Aasias, ta siiani söönud гималайском piirkonnas täna. Тартартарный tee tatar-see on jook, mis on tehtud läbi sõelumine ja küpsetamine hambakivi, seemned, tatar. See võib rahustada meelt, vürtsi Qi ja veri, vähendada vererõhku, vähendada липид verd puhastada jämesooles, niisutab soolestikku, leevendab köha, leevendab astmat, anti-põletik, Anti-allergiline, tugevdada südant, kõhnumine, ilu-ja muid efekte. убная tatar on unikaalne, integreeritud ja rikkaliku toidu koostisosi ja on hea raviomadusi. Ta on erinevaid vajalikke toitainedчеловеческого организма. Пивоварения Руководство:Используйте 1 чайную ложку гречневого зубного камня на каждые 6-8 унций кипятка. Заварите в течение 2-5 минут.

Tere tulemast meie poodi!

Hiina roheline orgaaniline wild kollane mõru tatar Graanulid tee

Rahuldav: kui kaup saabub rahuldavas seisukorras, palun, оставьте5 звездПодробные kommentaare müüja positiivseid kommentaare minu jaoks, oma tunnustust-see on meie jõud, et edasi liikuda.

Saada meile küsimus või kommentaar, Kui sul on mingeid küsimusi või probleeme, palun võtke meiega ühendust. Meil on hea meel vastata küsimustele meie toodete kohta, samuti anda soovitusi. '


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Materjal: mitte-riie


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted