Uute Mängude Kõrvaklappide Kaabli Audio Kaabel Tuning Line G633 G933 Kingstoni Pilv Alpha puhul PS4 Kõrvaklapid Audio Kaabel


Märksõnad: logitec g633 kaabel, bluetooth-kass kõrva kõrvaklapid, base külmik sülearvuti, pad alfa pilve, kõrvaklapid omanik, alfa pilve, onikuma, kõrvaklappide gaming kõrvaklapid, kingston usb, mängimine kõrvaklapid kõrvaklapid.

€7.21 €10.92
  • On laos
  • t15374


See kaabel on kaks (2) režiimid: A & B. "lüliti" võib leida tagaosas inline moodulit.Režiim on soovitatav Xbox Üks, PS4, Nintendo Lüliti ja PC gaming.B-režiim on soovitatav teha mobiiltelefoni või muusika kuulamine.

See kaabel võimaldab teil kasutada oma Logitech g633 g933 või Kingstoni Pilv Alfa Xbox Üks, PlayStation 4 PS4, Nintendo Lüliti ja PC Gaming.Mängimine, soovitame režiim A (vt lüliti taga inline control module).Kui kasutate režiimis, saate vaigistamiseks või vaigistuse oma peakomplekti mikrofon, libistades üles või alla mute lüliti (ees kontroll).Ratta kontrolli kasutatakse, et reguleerida oma muusikat või chat maht.

Mode B (taga inline control module) on ideaalne, kui teie Logitech g633 g933 või Kingstoni Pilv Alfa on ühendatud nutitelefoni 3.5 mm jack.Allolevat nuppu, et kaasapandud mute lüliti saab kasutada maastur või lahutama kõne.Kui kasutate oma Logitech g633 g933 või Kingstoni Alfa Pilve, et muusika kuulamine, kõne maastur/lahutamise saab kasutada nuppu paus või üro-paus oma muusikat.B-režiim võimaldab ka kaasapandud mikrofon.


  • Brändi Nimi: NoEnName_Null
  • Toote Tüüp: Earphone Cables
  • Tüüp: kõrvaklapid


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted