Kõrge Temperatuuriga Soojuse BGA Lindi Soojusisolatsioon Lindi Polüimiid Liim Isoleer Teibiga 3D-printimine Juhatuse kaitse


Märksõnad: 3D liimi, mitte jääda raamat, 3d print liugur, lindi soojus, bigtreetech, ahi raamat, 3d-printer vaik, heat tape, 20mm läbiviigu kate, 3d print liimi abs.

€0.44 €0.46
  • On laos
  • t151400


Kirjeldus: 100% täiesti uus ja kvaliteetne Materjal: Polüimiid Värv: Metallik Pruun Laius: 5/8/10/12/15/20/25/30/35/40mm Pikkus: 30M Pikaajaline temperatuur:260 °C kraadi Lühiajaline temperatuur:300 °C kraadini.Komplekti kuulub: 1 x Rulli Kõrge Temperatuur kuumakindel Polüimiid Kummeeritud Liim, Teip, Kui teil on vaja muud suurused, palun andke teada, Aitäh ShenZhen Loovust Technology Co.,Ltd Kirjeldus:

Loovus on uuenduslik high-tech ettevõte spetsialiseerunud 3D printeri disain, R&D, tootmine, müük, varuosade ja 3D-printeri seotud tuletisinstrumendid.Ettevõte on pühendunud arengut ja innovatsiooni 3D-printeri turul üksikisikute, perekondade, haridus, firma pakub tõhusa ja taskukohase 3D printimise lahendus, et rahuldada iga kliendi vajadusi ette tõhususe, kvaliteedi ja kiire prototüüpimine.

Laiendatud märksõna: Loovus 3D printer,I3 3D printer,Core XY 3D printer,3D-printer, mootor,Samm-mootor,17HS4401,17HS4401S,NEMA 17 Mootor,NEMA 23 Mootor,Stepper mootor dirver,3D-printeri tarvikud,3d-printeri osad,Laager,Sidur,Ekstruuderis komplekt,Titan ekstruuderis,CR10 ekstruuderis,MK8 ekstruuderis,otsik,MK8 otsik,E3DV6 otsik,MK10 otsik,Kõri,PLATON 170,3 D TOUCH,BL TOUCH,LERDGE,Automaatne nivelleerimine,PTFE-toru,Kütte-alumiinium plokk,100K Rida,E3DV6 Kit,GT2 Komplekt,Emaplaadi kontroller mootori jõul,kuumakindel lint,Lineaarne Laager,LCD2004,A4988 stepper motor driver,Drv8825 stepper motor driver,T8 põhjustada kruvi,E3D J-pea,Rihmaratas&hammasrihm,Lohistage Kett,Radiaatori,Lineaarne juhend,3D-printeri tarvikud,PLA hõõgniit,ABS hõõgniit,PLA,ABS,3D-printer sooja voodi,3D-printer, ventilaator,3D-printer otsik,3D-printeri toide,3D-printer emaplaadi.

Kirjeldus: Loovus on üks kõige professionaalne 3D printerid ja tarvikud Hiinast.Eksklusiivne arengu, kahe-värvi 3D printerid ja Core XY3D printerid on hästi vastu kasutajatele üle maailma; me oleme pühendunud on sinu kõige usaldusväärsem tarnija,Meie tahtele kasutada parimad pakkumised hind on teie ja one-stop teenus.

1.Firmast: ShenZhen Loovust Technology Co.,Ltd on one-stop teenusepakkuja 3D print tootmine, R&D, müük, tarvikud ja 3D print seotud tuletisväärtpaberid Hiinast.

Loovus Kõik Meie liidu 3D printerid ja tarvikud tooted annavad global (custom, disain, hüdroisolatsiooni) 2.Kontakt: E-post: sales#Creativity3Dprinter.com Palun kasutage # pärast asendatakse see @. 3.MAKSED: Me aktsepteerime järgmisi makseviisid:

Deponeerimine,T / T ette, Paypal, Western Union.

Kui teil on mingeid muid tingimusi, pls võtke meiega ühendust. 4.Kaua Garantii: pakume 90-365days garantii kõiki punkte.Osad saab tagastada, asendada või tagastamise ajal garantii.

Teemad on testitud enne saatmist.Nad on heas seisukorras.Kui seal on mõned probleemid, mille üksused, võtke meiega ühendust.

Palun võtke meiega naasid tahes tooteid.Kõik aruanded tuleb esitada 90 päeva jooksul alates käesoleva saadetise kuupäev.Tagasi peab olema uus tingimus(SAMAS SEISUKORRAS, nagu see teile saadeti). 5.Kiire SHIPPING: Osad oleksid väljaveetud jooksul 1-7 tööpäeva.

Kui teil pole konto tahes kulleriga, me saame aidata teil valmistada transport meie poolt ja ettemakse laevaliini kulud siin.Me saame laeva meie osad DHL, UPS, FedEx, TNT jne.enamikus kohtades üle maailma.Kui soovite mis tahes muu shipping viise, palun ütle meile ja me kontrollida, kui see on saadaval.Me tagab madalaimad saadetise maksumus. 6.TOLLIMAKSU & ÜLEANDMINE TASU: Palun pange tähele, et meie hind on EXW hind, välja arvatud laevandus tasu või käitlemise tasu.

Kui osad saabus oma kohalikule tavale, kui osad olid tasuda tollimaks, me ei vastuta mis tahes kohandatud tollimaksu või impordi maksu. 7.Võtke MEIEGA ÜHENDUST: Meie tööaeg on 9:00 am-12:00 ; 1:00-6:00pm Hiina HK tööaja.Esmaspäev-reede, välja arvatud juhul, puhkus.

Kõigile E-kirjadele oleks vastatud jooksul 24hours, Trademanager oleks vastas jooksul 5 minutit.

Palun ärge laske end heidutada, kui sinu e-posti ei vastanud ajal mitte-äri tundi.

Oleme suletud nädalavahetustel, nii et kui sa e-posti, meile reedel, me ei pruugi saada tagasi sa alles järgmisel esmaspäeval.

Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ÜHENDUST enne lahkumist negatiivset tagasisidet, me vastuse e-posti 24 tunni jooksul. 8.Riikidevaheline Koostöö: Meil on võimalik oma emakeelt partner Hiinas meie one-stop pakkumise maht.Kui sa oled Hiina, oled teretulnud meile uurimist.

Loovus veenduge, et annan teile 100% rahuldav vastus.Valides Loovus on sulle õige valik.

Täname teid külastada.Kui teil on mis tahes küsimusi, helistage julgelt või e-posti Meie oma.


  • Mudeli Number: Kõrge temperatuur liimi
  • Brändi Nimi: Loovus
  • Toote Tüüp: Maalriteip Raamat


Mildred Baez
2021-06-22
5/5
As described in the announcement.

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted