ARMASTUS, VALU Pro elukutse meeste jalgratta riided jalgrattasõit jumpsuits Roupa De Ciclismo bike skinsuit komplekti mtb areo maantee rõivad


Märksõnad: ale cycling set mees, armastuse valu, jalgrattapüksid komplekti mannen, mtb abbigliamento, skinsuit triatlon, skinsuit, meeste skinsuit, bianchi, rattasõit püksid meeste, bike skinsuit.

€26.07 €52.14
  • On laos
  • t151136


1. Oleme professionaalsete disainerite ja paljude aastate jooksul tootmise kogemus. 2. Saatke meile oma lemmik pildid ja saame kohandada neid teie jaoks. 3. Madal hind ja lühike tootmise aeg. 4. Nõus väikeste tellimuste, saate kohandada. 5. Pakkuda tasuta disaini, saate ka oma logo ja ideed, lihtsalt saata oma lemmik pildid ja tasuta kujunduse.

Teade

1.Kui soovite, erinevad suurused, kampsunid ja püksid, saab määrata, ostutellimuse, näiteks (M-suurus jersey, L-suurus, lühikesed püksid, rinnatüki) 2. Palun aru saada, kas suurus kaubad on teile sobiv, ost, nii, et see ei põhjusta tarbetuid arusaamatusi pärast kauba kättesaamisest. 3. Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Tagame, et stiil on sama, nagu on Näidatud pilte, kuid mitte sama jõudlust erinevate asutuste eeskujul.Aitäh! 4. Võrrelge detail suurused sinu,palun lubage 1-2cm erineb tõttu manual mõõtmise, aitäh (Kõik mõõtmine n cm ja pange tähele, 1cm=, milleks on 0,39 tolli)

Laevandus

1. Tarneaeg: postitusi ajal on 15-25 tööpäeva tasuta transport Kullerpostiteenuse 7-15 tööpäeva jooksul (sealhulgas DHL, UPS, EMS ....) 2. Me loodame, et teie toote saabub aeg, aga kuna see on rahvusvaheline kiirkullerteenus, tarneaeg sõltub suuresti kullerfirma ja kohaliku tollimaksud (kui on kohaldatav), ning see ei ole meie kontrolli üldse.Kui teil on mingeid probleeme selle saadetise kohta, palun võtke meiega ühendust.Me oleme pühendunud vastastikune positiivne tehingute 3. Postikulud sisaldab postikulu, handhabung. 4. Pakkuda jälgimise numbrid on ainult registreeritud saadetised Me laev 6 päeva nädalas, välja arvatud laupäevad ja riigipühad. 6. Maatükid on tavaliselt tarnitakse piires 1-3 tööpäeva, ja saab online pärast makse laekumist (laupäeval ja riiklikel Pühadel).Haruldased esemed ja suurte aufträge võib olla natuke pikem.

Tagastab

1. Kui toode, mille olete saanud, on vastuvõetamatu, defektne, kahjustatud ja väljaspool, palun teavitage meid sellest 3 päeva jooksul pärast sünnitust. 2. Kui need ebameeldivad asjad juhtuvad, me loodame, et ostjate ja tarnijate saab aktiivselt suhelda paindlikult lahendada vaidlusi.Kinnitame teile, et me leida rahuldavat lahendust.

Võtke meiega ühendust

Palun võtke meiega ühendust.Nii et me teeme oma parima, et lahendada mis tahes probleemi, et võib tulla kohe, ja me hindame võimaluse teha õiglane tehing.Kõik küsimused üks meie objekte on vastata kui võimalik.Tänan teid juba ette kannatlikkuse eest


  • Jalgrattasõit Jersey Pad Stiil: GEEL Hingav Pad
  • Tõmblukk Pikkus: Täielik
  • Jalgrattasõit Skinsuit: jalgrattasõit riided
  • Varruka Suurus: Lühikesed varrukad
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Müügi Meetodid: Tehase Otsene Müük
  • Materjal: Lycra
  • Sugu: MEHED
  • Hooaeg: Suvi
  • Sobivus: Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted