Meeste Käevõru Naturaalne Kuukivi Rant Tiibeti Buddha Käevõru Lava Kivi, Difuusor, Käevõrud Meeste Ehted Kingitus


Märksõnad: buddha üle-kohus, seleen, käevõru kivi, käevõru meestele, gemstone beads ab, käevõru naistele, meeste käevõru dslr, boho käevõru naistele, käevõru mees, madu käevõru kolju.

€0.67 €0.92
  • On laos
  • t150957


Omadused:

1. Materjal: Koos keskkonnasõbralik materjal, plii-vaba & nikli-vaba, allergikutele tuhmuma ja fade vastupidav, kaua kestev kanda.

2. Projekti oma energia: vulkaanilist energiat need helmed on öelnud, et suurendada ja suurendada oma isikliku iseloomu tunnused.

3. Peamiselt Kasutamine: igapäevaseks seljas.Primitiivne lihtne ja loomulik, kuid stiilne laava kivi käevõru saab lisada puudutus müstiline, liigutav ja moodsad läige sinu isiklik temperament ja pilt.

4. Hajuti Funktsiooni: Lisa paar tilka oma lemmik eeterlikku õli või parfüümi arvesse lava kivi rant, seda saab kasutada, et leevendada stressi, rahustab närvisüsteemi pinge ja hoida oma meeleolu rahulik ja rahu.

5. Suurepärane Kingitus: lava kivi käevõru komplekt on ideaalne kingitus oma pereliikmete, sõprade või üks sa armastad, Jõulud, sünnipäev, isadepäev, sõbrapäev jne.

Kirjeldus:

Nende poorne laava kivid on ideaalne ligunema oma valikut eeterlikud õlid, lihtsalt neelavad õlid ja veavad ühenditest, kuhu iganes sa minna.

Tehnilised andmed:

Tüüp: Tüüp B

Värv: must + sinine

Materjal: loodusliku kivi

Rant valitseja: 8mm

Käevõru suurus: 180mm(7in)

Komplekti Kuulub:

1 tk * Käevõru

Märkused:

1. Palun lubage 0-1 tolli vea tõttu, käsitsi mõõtmine.Täname oma arusaamist.

2. Monitorid kalibreerimata sama, punkt värv kuvatakse fotosid võib näidates veidi erinev tegelik eesmärk.


  • Metallide Tüüp: Puudub
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Käevõrud Tüüp: Võlu Käevõru
  • Sugu: Naised


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted