5 Tk Dinosaur Munad Armas Maagia Haudemunade Kasvav Lisada Vett Kasvav Dinosaurus Uudsus Gag Lapse Lapsed, Haridus Mänguasjad, Kingitused


Märksõnad: laste mänguasi, dinosaurus mänguasi, ball gag, van kids mänguasi, vidin köök, arengulised haridus mänguasjad, muna plastikust mänguasi, kasvavad led, pehme mänguasi ahv, armas värk mänguasi.

€1.38 €2.30
  • On laos
  • t150512


Nimi: Väike dinosaurus muna (vuttide muna) Spetsifikatsioon: pikkus 3cm, laius 2cm, et on suurus vuttide muna Kuidas mängida: Kasuta puuduta vees leotada päev või kaks, et mingi väike dinosaurus, kasutada kannatlikkust, lapse ja rahuldada uudishimu.Värv: Dinosaur munad on kaks värvi (valge ja värviline) ja iga värv on 5 värvi.Materjal: Naturaalne kumm on mittetoksiline ja ohutu.Värvi pinnale ei lõhna, nagu värvi, lihtsalt avage ventilatsioon ja lase tal minna.Märkus: Seal on 3 stomata kohta dinosaurus muna, mõnikord on ummistunud, võib see olla koorunud süvendamine ja see võimaldab vee sisestusklahvi (enter).Toote ametikoht: Saab õpetada lapsi mõistma protsessi loomade inkubatsiooni Panna, muna, vesi klaaspurki, see aeglaselt murda muna kest ise, kooruvad dinosaurus, ja siis kasvab aeglaselt, see on väga uudne ja huvitav, et imiteerida ökoloogilise laiendamine mänguasi!Osta üks ja pane see oma veepaak, see toob teile maagiline lõputu lõbus!Juhised kasutamiseks: See on tõesti hämmastav! 1. Leota kõik munad vees (märkus: vee temperatuur on alla 36 kraadi) 2. Pärast 12-24 tundi, muna kest hakkab crack (märkus: vett tuleb lisada korduma) Pärast 3.1-2 päeva, lemmikloom on järk-järgult kasvab 4. Palju õnne, sel ajal, saad pet beebi!Pane muna, vesi, pärast aega, dinosaurus muna aeglaselt murda kest muna, wow!See on nagu kana haue, see on hämmastav! !Lapsed, ärge jätke seda võimalust.


  • Materjal: EVA
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Brändi Nimi: wsryxxsc


Www Rivas1211
2021-07-06
3/5
The egg hatches before the dinosaur begins to grow. Dissolves with water

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted