USB Laetav Silikoonist U-Kujuga Vibraator Kliitori G-Spot Haripunkti Stimuleerida Eesnäärme Masturboida Anal Plug Sugu Mänguasjad Paar


Märksõnad: faak mänguasjad, mees mänguasi, massag eesnäärme, prostata vibraator meestele, helmed faak, anal dildo, anal pistik, butt plug usb, faak äraveo, paks faak dildo.

€21.35 €30.50
  • On laos
  • t15001


USB Laetav Silikoonist U-Kujuga Vibraator Kliitori G-Spot Haripunkti Stimuleerida Eesnäärme Masturboida Anal Plug Sugu Mänguasjad Paar

Toote kohta:

1. Režiim : on 7 vibratsiooni seaded kokku.

2. Kuidas kasutada : Hoidke toitenuppu vajutades 3-5 sekundit, kuni tuli sisse, (pange tähele :ei klõpsake nuppu power (toide) nuppu varsti ,vajutage mõne sekundi jooksul ),siis klõpsa + või - nuppu, et alustada vibreeriv,ja ka nuppu + või - nuppu, et muuta vibreerimissagedus.Ja hoidke klahvi power (toide) nuppu 3-5 sekundit lülitage vibraator.

3. Materjal : FDA poolt heaks kiidetud Meditsiiniline Hinne keha ohutu s ilicone + ABS,

lõhnatu ja naha-sõbralik, tervist ja ohutu kasutada.

4. Toote suurus : 13 *4,5 cm

Toote w kaheksa : 198 g.

5. Veekindel hinne: IPX7 .See tähendab, et saab vee all 30 minutit, mida saab kasutada vannitoas või mis tahes muu märjad kohad ja lihtne puhastada.

6. Max heli :

7. Laadimine : USB-tasuta.

Laadimisaeg : umbes 1,5 tundi,

Kasutusaeg : Umbes 45 minutit, kui see on täielikult laetud.

8. Värv : Must/Roosa/Lilla/Valge * lubame : sa saad 100% sama, mis allpool pildil tooteid. * Kõik meie tooted on valmistatud FDA poolt heaks kiidetud meditsiiniline klass kehale ohutu silikoon. * Varjatud pakendis, et kaitsta teie privaatsust. Ostja Lugemine 1. Palun teade toote andmed enne järjekorras. 2. Kui pakk donot saabumise 60days(vene Föderatsiooni 90days) pakume täies ulatuses tagasi.nii et palun donot avatud vaidluste enne seda aega, kui pakk donot saabumist. 3.Kui saad paki,kuid donot meeldib see, pls võtke meiega ühendust, me võtame tagasi meile. 4. Hulgi on teretulnud, saate lisada need, mis teile meeldib teie ostukorvi ja tellimuse, jätke teade meile,me kohandada parim hind enne teile makse. 5. Tilk Shopping on saadaval, kui olete tilk laevandus müüja.meil on teile väga hea hinnaga.Pakend & Shipping 1 ) P rentida veenduge, et teie aadress( nimi,aadress,zipcode ja telefon) on õige, kui osta, või palun parandage see enne maksmist.me ei saa muuta kättesaamise aadressi pärast sünnitust. 2) Tooted on saadetud jooksul 2 kuni 5 tööpäeva pärast makse saamist. 3) kui et vähem kui 10 dollarit ,saadame punkt poolt registreerimata postitad ,kui tellimus on rohkem kui 10 dollarit shipping Hiina Post Air Mail.hulgi-suur pakk saadetakse kiire shipping meetodi DHL/EMS, sõltub kliendi nõudlus. 4) pärast allkirjastatud kauba, palun kinnitage tellimus ja jäta tagasiside Transfield.ee. 5) Hiina Post Air Mail Tavaliselt kulub 4-8 nädalat; shipping Venemaale tavaliselt 6-8 nädalat, laevandus Express võtab 7-18 tööpäeva tarneaeg et jõuda sihtpunkti; 6) Me hoolikalt pakkimine iga detail, et tagada ohutu veo teile.Seega palun kontrollige pakendi enne kui märk, et vastuvõtja seda, kui see on katki või kahjustatud, võite võtta foto ja saatke meile, me lahendame probleemi esimese korraga. (Kõik kasutavad, ei ole läbipaistev pakend) Tingimused 1) Laevandus ja käitlemise tasu, millele lisandub kindlustus lõiv on tagastamatu igal juhul; 2) Me ei vastuta mis tahes impordi maksu või makse; 3) Me vastame teie e-posti ASAP.Kui sa ei saa oma vastust jooksul 2 tööpäeva jooksul, kontrollige palun oma e-posti rämpsposti seadmine ja saatke meile teise e-posti, et vältida arusaamatuste tõttu kaotatud e-posti.Meie kontor on suletud laupäeval, pühapäeval ja riigipühadel; 4) Lihtsalt punkt on kadunud jooksul transiidi, saadame teile asendamine pärast post office on ametliku kinnitamise kirjas; 5) Me jätame endale õiguse keelduda tellimuse pakkujatelt, millel on null, negatiivne või peidetud tagasisidet.Tagasiside 1. Kui olete rahul meie toodetega oled saanud, pls jätke meile positiivne tagasiside, kus 5 tärni .me hindame teie abi! 2.Enne paned mingit negatiivset tagasisidet või avatud vaidlus , palun võtke meiega ühendust TradeManager või e-posti teel, me püüame oma parima, et lahendada probleeme ja palun usaldage meid!.Alati on võimalusi, kuidas lahendada oma probleeme ilma jättes õnnetu kogemus tehingu meile mõlemale .Teie rahulolu on meie eesmärk.


  • Materjal: Silikoon
  • Funktsioon 2: Masturbatsioon, flirt
  • suurus: as shown
  • Commodity Quality Certification: ce
  • Funktsioon 1: Kliitori G-Punkti Stimuleerida Climax
  • Mudeli Number: 606a
  • Seksuaalse Alatooniga: No
  • Toote Tüüp: Vibrators
  • Rõve Pilt: No
  • Tüüp: G-Spot, Silikoon U Kujuga Vibraator
  • Brändi Nimi: FAAK
  • Pakett: Eraelu Puutumatuse Pakett
  • Värv: Must/Roosa/Lilla


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted