Cooking Korduvkasutatavad Reisi Riistad, mille Puhul Kahvel Lusikas Komplekt Noad Office Telkimine Tarvikud TT-parim


Märksõnad: söögiriistad kuld, hiina savinõud, juhul söögiriistad, roostevabast terasest söögiriistad, komplekti nõusid, klaasist lauanõud, söögiriistade komplekt roostevabast terasest, kaasaskantav nõude komplekt, nuga praad, hiina dinnerware komplekt.

€1.99 €3.62
  • On laos
  • t14988


body,td,th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 18px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a{ color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Toiduvalmistamis Korduvkasutatavad Reisi Riistad, mille Puhul Kahvel Lusikas Komplekt Noad Office Telkimine Tarvikud TT-parim Kirjeldus:

1. Meie reisi riistad kasutavad kogu täiskasvanud suurusega lauahõbe, mis sobib mugavalt kätte ja siis lihtsalt tagasi juhul!

2. Jäta raiskav plastikust nõud taga meie vastupidav ja korduvkasutatav telkimine nõud.Iga komplekt tuleb pakitud kompaktne, hea kvaliteediga neopreenist tõmblukk puhul, mis mahub kergesti arvesse laud sahtlitega, lunchboxes, ja seljakotid!

3. Meie reisi nõud lööb täiuslik tasakaal kaalu ja vastupidavuse.Lihtsalt pack ja unusta neid ilma muretsemata, painutamine, roostetamine, või deformatsioone.

4. Meie osaliselt-sakiline lauanoad on suurepärane lõikamine kaudu võileivad, puuviljad, marjad, köögiviljad, või pakkumise liha ilma purustamine toitu.Täiuslik reisi riistad, mille puhul igas vanuses!

5. Me kasutame hea kvaliteediga roostevabast terasest meie tooteid nii saame tagada, et meie söögiriistad jõuab sileda, valmis servad ja ei ole plekke või oma raha tagasi!

Kirjeldus:

Materjal: roostevaba teras

Värv: roheline, sinine, roosa, punane, must

Suurus: nagu näha

1 x Kahvel

1 x Lusikas

1 x Noad

Me Laev Maailmas (välja Arvatud mõned riigid ja APO/FPO).Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.Saadame paki Hiina õhu kaudu postitus.Tarneaeg sõltub Shipping Vedaja, Toll ja Post Lähte -, siht-ja muud tegurid.Enamik pakendite võiks saadud 20 tööpäeva (4 nädalat).Allpool on tarneaeg kogumise kvantitatiivseid andmeid:

Me võtame e-Posti taotlused tagastab 7 tööpäeva jooksul saavad tellimuse.Kui element on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja me ei saa anda teile tagastamist või asendamist.Kui te ei ole rahul, kui sa saaksid punkt, tooge see tagasi 7 päeva jooksul vahetada või raha tagasi.Palun võtke meiega ühendust tagasi juhend enne, kui te selle tagasi.Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja teie tellimus ID.Kui toode on defektne 3 kuu, siis saadame teile asendamine ilma lisatasuta, või pakkuda toetuse pärast saame defektne, punkt.Kui punkt on vigane pärast 3 kuu jooksul, saate siiski saada see meile tagasi.Me saadame sulle uue pärast defektne, punkt.Aga sa pead maksma extra laevanduse tasu.Te nõustute, et kõik eespool loetletud poliitika tellimisel Transfield.ee!Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, palun andke meile positiivset tagasisidet, kus 5 tärni läbi, mis on meie jaoks väga oluline.Meil on väga tänulik, kui saate jätta oma tõeline tunne siin.Kui te ei ole rahul teemad või meie teenuste, võtke meiega palun ühendust enne lahkumist igasugune tagasiside, me probleemi lahendada kohe, aitäh!Palun Sõnumi meid 9:00am.kuni 18:00. (GMT+8 esmaspäevast laupäevani .Kui teil on küsimusi, palun sõnumi meid ja annavad meile võimaluse teid aidata.Kõik sõnumid vastatakse hiljemalt 1 tööpäev (välja arvatud riiklikel pühadel Hiinas).Kui te ei saanud oma vastuse, palun uuesti saata oma sõnum ja me vastame teile võimalikult kiiresti.Me vabandan hilinenud vastuse pühade ajal (kaasa arvatud pühapäeviti).


  • Kasutajate arv: 1
  • Funktsioon: Öko-Sõbralik, Varuta
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Tehnika: Külm
  • Mudeli Number: Lauanõud
  • Dinnerware Tüüp: Dinnerware Komplekti
  • Stiil: Lääne
  • Materjal: Metallist
  • Brändi Nimi: Aleekit
  • Muster Tüüp: Tahke
  • Sertifitseerimine: CE / EL


Shirokov73ul
2021-05-20
1/5
Never got it
Danielle9871
2021-04-22
5/5
Perfect for the lunch break. Now in times of Corona anyone to be own cutlery for lunch bags bring and is also for the own cleaning. The case is even with a zipper. Not more cutlery from large drawer where even the lunch of last week from Karl it depends. A very clean thing. This was not my last purchase. Many thanks dear :-)

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted