Epoksüvaik Silikoon Hallituse DIY Kahe Kihi Vilja Salve Hallituse 3D Pits Tee Koogi Plaat, Diplomeeritud Hallituse Toidu Serveerimine


Märksõnad: toidu salve, hiina sätestatud tee, tee plaat, puit, gongfu tee sahtel, keraamika tee sahtel, kohvi sahtel, decor sahtel, puidust sahtel, kung fu tee sahtel, määrata tee.

€0.70 €1.14
  • On laos
  • t148680


Omadused:

1. Ebakorrapärase Kujuga: tehtud silikoonist vormid ei ole traditsiooniline sümmeetria, mille eesmärk on pursing vabadus, paindlikkus ja ilu saa täielikult näidata oma isikupära ja õilis maitse, saab kasutada nii väikesed plaadid, väike roogasid.

2. Paks ja Vastupidav: Need epoksü hallitusseened on valmistatud kõrge kvaliteediga silikoonist, pehme, paks, rebenemiskindlast, vastupidav deformatsiooni ja pleegib, pestav, väga vastupidav ja korduvkasutatav, ja võib kasutada pikka aega.

3. Lai Ühilduvus: casting vaik hallitusseened on kooskõlas kõige protsessi, materjale, näiteks vaigud, epoksüvaigud, akrüülvärvid, alkoholi tindid, seebid, polümeer savi, vaha -, kips, jne.Ees on väga sile ja võib peegeldab valgust, mis saab tõhusalt vähendada tüütu vead; selg on jäätunud ja tõsta vastupidavus on hea.

4. Lihtne Demould: Pärast tagada, et vaik on täiesti tahkunud, vaik leht saab surutakse välja lihtsalt keerates paindlik vaik diplomeeritud hallituse.Seda saab kergesti pesta mõned sooja seebise veega ja pühkige seejärel ülejäänud vesi kuiva lapiga.

5. Lai Kasutusala: vaik hallitus on ideaalne tegemise dekoratiivsed vaik käsitööd, kaunistusi ja nii edasi.

Tehnilised andmed:

Materjal: silikoon

Suurus: nagu pildil

Kasutamine: epoxy vilja salve hallitus

Pakkeleht 1: 2*Hallitus

Pakkeleht 2:

1*Käepide


  • Tüüp Hulgimüük: No
  • Materjal: Silikoon
  • Komplekt Tüüp: No
  • Mudeli Number: Silikoon Õliga


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted