Home Decor Veranda Ekraan Tonys T2 Kunsti Seksikas Tüdrukud Skytube Tegevus joonis Aoi Tenjiku Anime PVC Tegevus Arvandmed mänguasjad Anime, joonis


Märksõnad: anime decor, decor kawai, anime tüdruk joonis posable, anime t2 art tüdrukud, vann tüdruk joonis, tegevus joonis anime, jaapani seksikas, aoi, anime, joonis tüdruk seksikas pvc, jahimees padi, decor kawaii.

€17.14 €34.28
  • On laos
  • t148350


Toote kirjeldus:

Materjal: PVC

Suurus: NAGU näha

Pakend: Opp Kott/Karp pakendi

Pakend:

1Pc x Joonis Mänguasjad

MUDEL HOOLDUS

Mudeli välimus

Kõige cartoon joonis mudelid on valmistatud PVC materjalist, eriti kokkupandud mudeleid tuleb panna stabiilne koht, et vältida laste üle 5 aasta vana mängides, et vältida kadu mudel tarvikud ja värvi kahjustusi.Samuti vältida laste närimine ja neelamine suhu, need on väga ohtlikud, nii et mudel paigutus on väga eriline, ja see on ka mugav mudel, kes armastavad koguda.

Mudel nahk, värv

1. Tänu meelerahu materjalist käsitsi valmistatud mudel, me peame pöörama tähelepanu nahk värv hooldamise mudel ise, proovige eemale tugevat valgust vältida, mis mõjutavad mudelis on värvuse või pleegib.

2. Mudel peaks ka eemal hoida keemiliste vedelike tugeva happe ja leelise, et vältida mudel on värvunud ja deformeerida, värvimine keemiliste mõjuritega seotud.Kui mudel on värvitud teiste värve, ärge peske see siirup ja konsulteerida professionaalse käitlemist ning enne seda.Vältida mudel discoloring.

Mudel tolmu puhastus

1. Kui mudel on paigutatud aja jooksul, tolmu ja mustuse eest, on loodud nii, et te peate pöörama tähelepanu hooldamise mudel!Ärge peske see söövitavate vedelike, näiteks lahusti, banaan, vesi, jne.Selleks võib kasutada pehmet harja, et pühkida kogu maha, pühkige seda niiske lapiga, ja lõpuks kasutage tuhat lapiga kuivaks see looduslikult ventileeritavas kohas.

2. Kerge-värviline kujukeste või mudeli nukud, pühkige neid niiske lapiga ja hambapasta, ja seejärel pühkige neid veega ja asetage nad ventileeritavas kohas.Pidage meeles, et ei kasuta föön või loputada otse puuduta.

Kõik tooted on test range enne laeva välja

Palun veenduge, et teie aadress õigus Oma tellimuse aadress peab sobima teie merevedude aadress

Venemaa sõbrad palun jäta meile oma TÄIELIKU NIME tõttu poliitika venemaa Tolli.Aitäh!

Meie edu sõltub teie rahulolu,Teie tagasiside on meile äärmiselt oluline.

Kui olete rahul meie toodete palun jätke meile Positiivset Tagasisidet(5 tärni).

Midagi sind õnnetuks,siis palun võtke meiega ühendust,Me püüame oma parima, et sind aidata.Vaidluste ja halb vaadata, ei juhi elektrit lahendada ja probleemi.


  • Stiil: Kaasaegne
  • Teema: Inimesed
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Materjal: PVC
  • On Nutikas Seade: No


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted