Karvade Eemaldamine Püüdja Filter Võrgusilma Kott Puhastus Pallid Kotti Määrdunud Kiudaineid Koguja Pesumasin Filtri Pesu Pallid, Kettad


Märksõnad: yzf filter cup.

€0.67 €1.26
  • On laos
  • t147147


Võre Filtreerimine Karvade Eemaldamine Ujuvad 2tk Filter Kott Pesumasin Stiili Pesu Puhas

Toote müügiargument: ► HEA ABIMEES: Lihtsalt tilk need ujuvad kotid teie olemasoleva pesumasin ja vaadata neid kala välja praht ja lint.Teie pestud riided ja voodipesu ei esine tüütu kõrvalsaadused.Ei ole rohkem aega kasutatud pesu pesu uuesti.

► VÄHENDADA UMMISTA: Vähendada kalduvust ummistumist poolt, millel täiendavat filtrit, et olemasolevate sisseehitatud ones ja kaitseb teie kallis pesumasinad soovimatu jaotused.

► KORDUVKASUTATAVAD: kott on valmistatud kvaliteetsest nailonist kiu silmadega nagu kaasaegne pesu kotid ja võib kesta minimaalselt hooldust.Lihtsalt eemalda lõksu jäänud praht ja loputa net aeg-ajalt, et vältida ilmutamata.

► PET LOVERS' FAV: tasaarvelduse on piisavalt suur, et sisaldada ja püüda olulisel määral karvane lemmikloom on juuksed nagu koerad, kassid jne.See on suurepärane lisaks väiksemad või mini kaasaskantav pesumasinad 's piiratud juuksed filter kott.

► KUIDAS KASUTADA: Tilk top loader pesumasin ja lase tal float ümber, kui vesi keerleb.Toimib kõige paremini koos vee tase 2 tollise eespool riided, et anda ruumi toetus liikumine.Puhastage seda kui tsükkel on valmis.

Tehnilised andmed:

100% täiesti uus ja kvaliteetne

Materjal: Polüester + PP

Suurus: Ujuv suurus umbes 8x8 cm

Polüester võrgusilma suurus on umbes 15 cm

Mugav, puhas ja sanitaarseadmete

Lihtne eemaldada praht, lihtne ja praktiline

Märkused: Palun lubada, 1-3mm vea tõttu käsitsi mõõtmine.Palun veenduge, et te ei pahanda, enne kui saate teha pakkumise.

Värvid võivad olla erinevad, sest erinevus ekraan, Palun mõista.

Pakendi sisu: 2 tk Filter Kott


  • Mudeli Number: 02132021
  • Kasutamine: Puhastus
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted