6 Tk Kootud Placemats,Looduslik Vesi Hüatsint Jutustama Placemat Ring Punutud Rotangist Tablemats


Märksõnad: siseruumides taim, bonsai seemneid, kallistus diivan, mitra nägin tabel, sulg loc, bandsaw saeveski, bonsai pott, lill lilla, jaapani väike tabel, aed ja kodu.

€25.71 €34.74
  • On laos
  • t146615


body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus { width: 100%; kõrgus: 50%; } #üksikasjad { width: 100%; kõrgus: 50%; } .ui-box-title { height: 30px; font-size: 15 pikslit; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: pärivad; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics sm { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } mitmeotstarbeline Kootud Placemats See mitte ainult võib kasutada mõned nõud, tassid, taldrikud ja kapseldatud taim, kuid ka see on piisavalt suur, mida kasutatakse mängida matt lapsed või lemmikloomad.Need saab panna mitu kihti, säästab ruumi, on mugav kaasas kanda.

Ohutus-ja Eco-Sõbralik Meie lapsed placemats on valmistatud mitte-mürgine ja keskkonnasõbralik looduslik vesi hüatsint, ilma keemiline koostis.Samuti ei eralda gaas kahjulik inimestele või loomadele.ohutu lapsed, vanurid, rasedad naised ja lemmikloomad.

Peen teenetemärkide täpne ja peen töö.Nad on unikaalne looduslik karjamaa stiil, lihtne ja kunsti, ja on esimene valik oma köök ja söögilaud.

Kõrge kuumuskindlusega Meie ring placemats

see on rohkem kuumuskindlusega kui teised õled matid, riie matid ja padjad.

Nad Suudavad väga hästi kaitsta oma tabelisse.mis saab tõhusalt vältida laua või põranda alates haiget.

Meie placemats on käsitsi kootud looduslik vesi hüatsint kiud, puhas, mitte-mürgised, ohutu ja keskkonnasõbralik.Need placemats on loomulik disain, mida saab kasutada nii ilus neutraalne taust, et valgustada teie päev ja muljet oma külalistele.

Väga libisemiskindel

Meie placemats on tihedalt kootud kvalifitseeritud käsitöölised, kasutades vesi hüatsint kiud, mis on hea hõõrdumist ja paksus ja on väga vastupidav tõsta.Äkki on võimalik seda kasutada ka nagu ukse matt oma vannituba, et vältida kukkumist.

Kaunilt käsitööna

Meie placemats on kaunilt kujundatud, käsitsi kootud, ja karm, telgedel kootud, et muuta need vastupidav ja korduvkasutatav palju erinevaid olukordi.

Suur värvi

Värvi meie kootud placemats on suurepärane värv, mis võib olla seotud paljude teiste värvidega.See on ka suurepärane valik kaunistusi, äkki saate panna selle alusel ilus vaas.

Igapäevane Hooldus

Saate õrnalt pühkige seda niiske lapiga ja hoidke seda kuivas kohas.

värvus:põhivärv

Materjal:Põhk

suurus:37cm

paksus:0.6 tolli

Pakendi Sisu:

6 * õled matid

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.


  • Mudeli Number: õled matid
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Funktsioon: Öko-Sõbralik, Varuta
  • Materjal: Muud
  • Kuju: Ring
  • Stiil: Euroopa


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted