Desktop Ladustamiseks Salve jaoks PU Nahk Sisestage Plaat Kodu Kaunistamiseks Täringut Rahakoti Sahtel Müntide Väike Punkt Kokkuklapitavad Multifunktsionaalne Ladustamise Kasti


Märksõnad: sisestage sahtel, riik kodus punkte, parooli lahtrid, kasti packag, decor sahtel, mündi korraldaja universal, müntide koguda, mehhiko münte korraldaja, transportin small box, kasti storag.

€5.42 €10.84
  • On laos
  • t145012


Umbes See Punkt

Peen töö:PU Nahk Öö Ladustamise Valet Salve elegantne õmmeldud disain ja elegantne välimus.Elegantne disain:Nahast Ehted salve õrn täielikult PU nahk, tekstuur,lihtne puhastada,on vaja ainult pühkige õrnalt niiske lapiga, et taastada särav.Laialdaselt kasutatakse:Lihtne ja üldine ehitus lihtne kasutada ja kanda, meeste nahast sahtel valet salve haarab 4 nurkadega, et muuta see on lihtne klapp ja paljastama panna kummut.Rakendused:piisavalt Suur, et hoidke oma kellad, ehted, võtmed, mündid, muuta, kommi või täringut sahtel.Suurus-Suured neet murra:7"(17.8 cm)*7"(17.8 CM)*1.58"(4CM)(L*W*H),Suured neet avamine: 9.84"(25CM)*9.84"(25CM) *0.19"(0,5 CM)(L*W*H);Väike neet murra:6.5"(16.5 cm)*6.5"(16.5 CM)*1.58"(4CM)(L*W*H),Väike neet avamine: 7.87"(20CM)*7.87"(20CM) *0.19"(0,5 CM)(L*W*H);

Selle eesmärk desktop storage box on populaarne stiil INS.Valmistatud PU nahast.Väike ja peen, üheksa värvid on olemas, töö on hea ja korter ja mahutab erinevate väikesed asjad, nagu näiteks kosmeetika, ehted, võtmed, puldiga lauad, jne.See on hoiu-ja teenetemärgi, lisades värvi tavaline igapäevane kodune elu.

Kerge, luksuslik ja retro, samas stiilis nagu moes bloggers.Retro atmosfääri nahk ja kerge, luksuslik ja elegantne pruunistavate.Seda saab alati põrkuvad eri liiki säde, moodne ja peen sama hea asi.

Suurus on mõõdukas, ja üks asi on mitmeotstarbeline.Kaks suurust, suured ja väikesed, saab salvestada igasuguseid asju, ja pane kosmeetika, ehted, puldiga lauad, data kaablid, jne.on väga hea.Metallist haarab, Põhjamaade vintage.Värske värvi ja metalli tekstuur tume pandlad näita Põhjamaade stiilis, ja saab salvestada korter, kui seda ei kasutata ilma võtavad ruumi.

Väga disaini PU ladustamise kasti, houndstooth muster, lihtne ja kerge luksus.See on valmistatud PU nahast, kohandades ja õmblemine, kulumiskindel ja mustuse-ja vastupidavad, veekindlad, et õli ja vesi ja reljeef protsess on sobitada houndstooth muster.See on nii praktilisus ja ilu, mis on hea väljanägemisega ja lihtne sobitada.Kas see on paigutatud elutuba või magamistuba, see on väga unikaalne maastik.Kerge, luksuslik ja retro, samas stiilis nagu moes bloggers.Retro atmosfääri nahk ja kerge, luksuslik ja elegantne houndstooth muster võib alati põrkuvad eri liiki sädemed, moodsad ja hea.

Toote Detailid

Kvaliteetne riistvara on pehme ja eemaldatav lihtne ladustada.Snap nuppu design---pronks nupp disain, rohkem atmosfääri.

KOHALETOIMETAMINE JA TARNEAEG

1、Shipping Viis:Transfield.ee Saver Shipping 锛 Tööpäevadel:hinnanguliselt 15-20 päeva, kõige rohkem Venemaa ja Ukraina võetakse kasutusele; in 20-25 päeva, kõige Hispaania ja Valgevene võetakse kasutusele; 30 päeva jooksul, enamik Suurbritannia, Poola, Belgia, Saksamaa, Holland, tšehhi Vabariigi ja Portugali võetakse kasutusele; 30-40 päeva, kõige Tšiili võetakse kasutusele 锛 Jälgimise Veebilehel:http://global.cainiao.com/锛 2、Shipping Viis:Transfield.ee Standard Shipping 锛 Tööpäevadel:15-45days 锛 Jälgimise Veebilehel:http://global.cainiao.com/锛 3、Shipping Viis:Hiina Posti Tähitud lennuposti 锛 Tööpäevadel:15-35days 锛 Jälgimise Veebilehel:http://global.cainiao.com/锛 4、Shipping Viis:Cainiao Standard Shipping Erilist Kaupade 锛 Tööpäevadel:See võtab umbes 25-35 päeva, suuremate linnade kohta, et jõuda oma sihtkohta, ja umbes 40 päeva kaugete linnade 锛 Jälgimise Veebilehel:http://global.cainiao.com/锛 5、Shipping Viis:Transfield.ee Premium Shipping 锛 Tööpäevadel:See võtab umbes 15-35 päeva 锛 Jälgimise Veebilehel:http://global.cainiao.com/锛 Märkus:Teie pakkide kohaletoimetamine võib seda aega pikendada 10-15 päeva, kui pühad, kohandada poliitikat, halb ilm, kaugemates piirkondades.Kui aeg on ületatud, siis palun võtke meiega ühendust.

TEENUS

1、Palun contect meile,Kui teil on Suurem et,Me anname teile suurem allahindlus. 2、tarneaeg:Kõige esemed saadetakse 72 tunni jooksul. 3、Shopping Aidata:Kõik e-mailid vastatakse 24 tunni jooksul.


  • Võre Kogus: 1
  • Technics: Läikiv
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Brändi Nimi: PEIDUO
  • Koormus: 100 kg
  • Funktsioon: Öko-Sõbralik, Kokkuklapitavad
  • Toode: Office ' I Korraldaja
  • Kuju: Ruut
  • Mudeli Number: Desktop Ladustamise Kasti
  • Tüüp: Kirjaalused & Konteinerid
  • Stiil: Kaasaegne
  • Materjal: Nahk


Anastasiy Petrova
2021-06-23
5/5
The order came very quickly, in 3 weeks! Everything corresponds to the description, I recommend the seller!
Ee Princessa
2021-06-26
5/5
Lot received! Everything is fine!
Kelvin Roland008
2021-06-22
5/5
Seller recommend, the goods correspond to the description, the skin is thick
Kolodinm
2021-07-16
5/5
Lucky to win in the game free! Got a black color, asked the seller to change to another, he agreed) I'm very pleased with the basket! Keys now in a beautiful house :)

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted