Käsitöö Mesi Purki koos Kastmine Kaste, Klaas Mett Kastmine Kaste ja Mesi Purki


Märksõnad: klaasist purk moosi, Mesi, klaasist purki mett, mee säilitamine, klaas meepoti, mesi purki, kristalliseerunud mesi, klaasi mett, klaasist purk kaanega, mäger mesi.

€11.13 €19.52
  • On laos
  • t144512


Ei ole vaja kasutada lusikad, kahvlid või muud riistad magusaks teie tee või pannkoogid - ja-unusta oma muud mee purgid.See, mis on spetsiaalselt kavandatud mee purki teevad lihtsalt, et mingit jama või vaeva!

Meie pisikene purk on valmistatud klaasist ja selle dip on kaunistatud stiilne mesilased, mis tähendab, et see võib olla suurepärane teenetemärgi söögilaud countertop või kui te ei kasuta seda!

Et muuta oma elu lihtsamaks, samuti oleme loonud klaasi mett pane oma mesi purki.Erinevalt enamikust honey dippers, see toode saab kergesti kontrollida kogus mett, et sa armastad, selle asemel, et tilkuva!

Erinevalt teistest mesi konteinerid, pott on maitsekas klaasist kaas, et kaitsta selle sisu, tolmu, putukate või muude tarbetute koostisosad.Mis on eriti täitmata?See vanker on ehitatud kaas, nii et sa ei pea otsima või pesta eraldi!

Praktiline mesi purki kaasas mesi, pane kinni, nii et sa ei pea vaatama igav.See peaks olema ka võimalus tilk rohkem vett kui need mini mee purgid, et pakkuda mikro-tilgad!See on põhjus, miks me ühendame kaasaegse ja lihtne mesi purki disain 14 untsi (umbes 396.9 grammi) mesi-just teie jaoks!

värv: läbipaistev

Materjal: klaas

Suurus: 9x17cm

Pakendi sisu:

1*Mesi purki

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.


  • Materjal: Klaas
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Stiil: Kaasaegne


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted