7/10/16/18 Küünte Lõikamiseks Clipper Roostevabast Terasest Komplekt, Leibkonna Majapidamises Kõrva Clipper Küünte Clipper S Küünte Kääridega


Märksõnad: puuri geel küünte, kott elektrik, alkohol, isopropyl, nahast punch tööriist, beone küünte clipper komplekt, varba küünte clipper komplekt, klammerdaja sisustus, megreen küünte clipper komplekt, tüdruk küünte clipper komplekt, laps küünte clipper komplekt.

€2.78
  • On laos
  • t144335


modname=ckeditor

Pakume premium maniküüri, pediküüri komplekt.Kõik meie tooted 100% rahulolu garanteeritud-100% toetuse raha, ei ole küsimustele ja mingeid probleeme (alati saab ühendust meie klienditeenindusega kui teil on mingeid küsimusi.Me aitame teid.

Maniküüri komplekt (18 tk)

Professionaalne maniküüri komplekt sisaldab 18 tükki küüned ja küüned vahendeid kolme funktsioone, kaasa arvatud käsi-hooldus, näo hooldus-ja jalahoolduse.See mani-pedi set on kõik mida vajad.

Kaasaskantav:

A mani-pedi komplekt kaasas kantav sünteetiline nahk karp mis on kergesti avada ühe nupuvajutusega.See on ka väga kerged, nii et saate teha seda koos teiega teie kott iga päev või pack see koos teiega, kui te reisida.

ESIALGSE PROJEKTI:

Meie nail kit, selle tähelepanu on must tööriistad, mille puhul plutooniumi naha tekstuur, mugav, moodne ja praktiline.See on esimene kord, et näidata seda turul.Sa oled saab olema hämmastav sellest.Ei ole ainult mugav, vaid ka lihtne sisekujundus.See on väga hea kvaliteet, kingitus, Jõulu -, sünnipäeva -, aastapäeva-ja pulmad.

PARIM TEENUS:

Me pakume teile kvaliteetset maniküüri komplekt parima hinnaga.kui kvaliteet probleem tekkis kolmekümne päeva jooksul palun võtke meiega ühendust.


  • Mudeli Number: S0M0202011
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Materjal: Roostevaba Teras
  • Tüüp: Käsi-Tööriistade Osad


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted