Magic Retro Kamin Raamaturiiul Vaip, Kunst Seina Ripuvad Seinavaibad Bedspread Visata Soe Tunne Kaunis Kodu Kaunistamiseks


Märksõnad: vaip tarot, vaip lõng, laser tilk eemaldamise masin nahk, tapestry blanket retro, magic tapestry, ilus kunst vaip, bdsm ratas, tume vaip, virsik wall decor, vaip seina.

€4.40 €5.86
  • On laos
  • t143232


Tere!Tere tulemast meie poodi!

Kvaliteet on esimese parimat teenust.kliendid kõik on meie sõbrad.

Moedisain,100% Bränd Uus, kõrge kvaliteet!

Materjal: Polüester

Värv: Nagu pildil

Stiil: Fashion

Suurus:70X90cm/100X150cm/130X150cm/150X200cm/180X230cm

MÄRKUS:

Seal on 2-3% vahe vastavalt käsitsi mõõtmine.

palun kontrollige mõõtmisega hoolikalt, enne kui ostate üksus.

1 toll = 2.54 cm

Palun pange tähele, et kerge värvi vahe peaks olema vastuvõetav tõttu tuli ja ekraan.

Mida Sa Saad:

1 x Vaip

Vedu: 1. Worldwide shipping. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO) 2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast tasumise kontrollimine 3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress peab sobima teie merevedude aadress. 4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ony. 5. Teenuse transiidi ajal on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi aeg võib varieeruda, eriti pühade ajal. 6. Kui te ei ole saanud teie tellimus pärast 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida oma tellimuse ja saan sulle tagasi niipea kui võimalik.Meie eesmärk on kliendi rahulolu! 7. Tarneaeg: Garantii Poliitika: Me pakuvad 100% Rahulolu Garantii, et kõik meie kliendid.Kui leiate mingeid probleeme meie üksused, palun ärge kartke meiega ühendust võtta 7 päeva jooksul peale kättesaamist esemed.Aitame sul lahendada kõik probleemid.Teemad peaksid olema meile tagasi selle algne seisukorras posti teel jälgimise numbri.Võtke Meiega Ühendust Ja Tagasiside: 1. Kui teil on mingeid uurimiste või küsimusi, palun võtke meiega ühendust e-posti teel või online, Me oleme õnnelikud, et aidata ja püüavad sulle tagasi 24 tunni jooksul; 2. Teie rahulolu on meie jätkamisega.Me ei jäta positiivset tagasisidet, et kõik ostja, kui selleks valmis.Kui olete rahul meie üksused ja teenust, siis palun ärge unustage jätta meile positiivset tagasisidet ja 5 keskmine hinnang; 3. Kui te ei ole rahul sellega, siis palun e-posti, meile enne lahkumist negatiivne või neutraalne või skoor 1 või 2.Me püüame oma parima, et lahendada see oma rahulolu ja teha oma shopping kogemusi mõnus siin.


  • Disain: moslemi
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Technics: Silmkoelised
  • Muster: TRÜKITUD
  • Muster Tüüp: Scenic
  • Stiil: dobby
  • Raam: No
  • Materjal: Polüester / Puuvill
  • Brändi Nimi: Yaapeet
  • Puhastus Tüüp: Käsi Pesta, Masinaga Pestav


Mammatprod
2021-03-25
5/5
Very nice , good size for my wall. Just need to steam out the wrinkles. Shipped on 3-06 received on 3-25 ! Thank you !!
Vijay Cuo
2021-04-06
4/5
The products are beautiful but I had to give 18 TL to each product here in Turkey.
Lillli1981
2021-05-15
5/5
Very good seller, very attentive and respond quickly

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted