Willkey NB35 Reguleeritav Töölaua Mikrofon Peatamise Kääride Käe Mikrofoni Seista Tabel kinnitusklamber Live Saade


Märksõnad: pikk arm käärid, mic seista, laua mikrofon seista, 3 pin mikrofon, pep tarvikud, u-toru, simson mikrofon šokk mount, 5 pin mikrofon, rühma mikrofon, 25 veebikaamera arm.

€9.44 €16.01
  • On laos
  • t14310


Kui soovite saata UK ja Saksamaa, saate valida ladu Prantsusmaa.USA 7-14 päeva, Hispaania 7-15 päeva, Prantsusmaa ja Saksamaa 5-12 päeva, UK 3-9 päeva.USA: USPS umbes 5-12days, enamasti 10days

CA :Hiinast, läbi Müüja Laevandus Meetod ,Enamasti on läbi oma conntries postitus umbes 15 päeva

UK, DE: Hermes umbes 3-8days

AU: Au postitus umbes 5-13days

ES : CTT selgesõnalise on umbes 5-14days, enamasti umbes 8-10days

SEE postitus on umbes 5-15päeva

Üksikasjalik Kirjeldus:

Materjal: Teras ABS

Värv: Must

Suurus: Murra 35cm ja laiendada 70cm

Esile Kirjeldus:

1. Kvaliteetseid materjale: mikrofoni hoidik on valmistatud terasest, löögikindel, tugev ja vastupidav.See mikrofoni hoidik on sobitatud mikrofoni klamber on valmistatud kõrge kvaliteediga ABS plastikust, mis mahutab populaarne kondensaator mikrofon ja dünaamilised mikrofonid.

2. Kokkuklapitavad tüüp reguleeritav nurk: Kokkuklapitavad tüüp ei ole mitte ainult lihtne teha, kuid mikrofoni saab liigutada vabalt.Konsool on 35 cm volditud riigi ja 70 cm pikendada riigi.Kõrgust ja nurka saab reguleerida, on lihtne-to-use positsiooni vastavalt eelistustele.Vabad käed ja lihtsam!

3. Suurepärane tugev struktuur: tabel klamber on valmistatud kvaliteetsest metallist saab vastavad 5,5 cm, ja see võib olla fikseeritud kõikjal.

4. See on väga lihtne vabad käed, kui salvestamine on juba pikka aega.Mikrofoni kaalub umbes 1500 grammi.Toetuste mõju paigaldus, kondensaator mikrofoni, saab samuti paigaldada ja kasutada ilma probleemideta.Topelt-arm struktuur & tugevdada, kinnitusvahendid, et saavutada stabiilne millega keskkond.

5. Keskkonna rakendus: Seda saab kasutada erinevates keskkondades nagu helisalvestusstuudiote, raadio -, ringhäälingu -, etapi etendused, jne.

6. Stabiilne ja lihtne paigaldus: eemaldatav mikrofon seista.Saate asendada teiste sulgudes universaalne sulgudes.Kasutades töölaua laadija, nr teised tarvikud, mida on vaja teha, ja seda saab kergesti paigaldada lauale.Selleks, et kohandada nurk, et see sobiks eri olukordades, heli saab pildistatud.

Detailide Nimekiri:

Mikrofoni klamber*1

Mikrofon seista*1

Desktop fikseeritud*1

Kallis, Me toetame tilk laevandus.

1. Meie tooted on piisavalt varusid, sa võid osta julgelt, tavaliselt me saadame tooted teile 36 tunni jooksul .

2. Me ei hõlma mis tahes hinnaga ja reklaam teavet ja arved toode .

3. Meil on välismaale laod, mis võib säästa palju aega, ja iga tellimuse puhul on tracking number .

4. Toote saabumise aeg on järgmine: UK/Saksamaa 5-14 päeva, AU ES FR MEILE 6-14 päeva jooksul, Poola/tšehhi Vabariik/SEE 7-15 päeva,Netherlands12-17 päeva.Päringu link: https://www.17track.net/zh-cn

5. Klientide jaoks, kellel on mitu tellimused, pakume csv-tellimusi .

6. Kui toode teid saanud on mingeid kvaliteedi probleeme, me saata või toetuse te niipea kui võimalik .

7. Kui teil on küsimusi, võtke julgelt ühendust minuga ja ma vastame teile võimalikult kiiresti.


  • Brändi Nimi: willkey
  • Mudeli Number: mic seista
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted