Roostevabast Terasest Küüslauk Masher Vajutage Crusher Squeezer Masher Köök Vidin 2


Märksõnad: pills crusher, küüslauk õli, köök organ, küüslauk veski, keraamilised riiv, veski pipar, lol, ingver veski, küüslauk mill, marmor pill crusher.

€1.16 €1.47
  • On laos
  • t142862


Kirjeldus:

Ajakirjandus saab samaaegselt vajutage küüslauk, shallot ja ingver.Tänu raskeveokite struktuuri ja ergonoomiline disain, võid kergesti tükelda kooritud küüslaugu küünt ja kooritud ingver.Purustada küüslauk, jäta tuhk küüslauk vajutage, sweep välja, küüslauk, ja loputa see otseselt veega jätmata liigse prügi.

Uuenduslik küüslauk vajuta kasutab füüsiline liikumine käsi haki küüslauk ja purustada küüslauk, ingver, nelk, sibul, jne.lühikese aja jooksul.

Mugav käepide sobib väga hästi oma käed, isegi inimesed, kellel on nõrk vars või väikesed käed saab hõlpsasti hoida ja täielikult kontrollida.

Kvaliteetne roostevabast terasest, paks ja vastupidav, hea rooste vastupidavus ja kõrge karedus.

Augud on ühtlane ja peen.Pigista küüslaugu mõne sekundi jooksul, mille osakesed on isegi.

Omadused:

Uus kiik tüüp küüslauk vajuta Meie küüslaugu press on mõeldud mugav käepide, isegi inimesed, kellel on nõrk vars või väikesed käed, saab kergesti ja kiiresti pigistada küüslauk ja ingver.

Kiire ja lihtne: purustus-ja tükeldamine küüslauk kergesti erineb tavapäraste küüslauk veski.Uus küüslauk jalas veidi edasi-tagasi ja kiik saab kergesti ja kiiresti purustada või küüslaugu hakkimiseks.

Lihtne puhastamine ja hoidmine: Küüslauk on kogutud pinnal kiik küüslauk vajutage ilma täiendava puhastus.See on kompaktne, kaasaskantav ja lihtne säilitada.

Toote Info:

Toote nimetus: Küüslauk Vajutage

Materjal: 430 roostevabast terasest

Suurus: 10*5.2*6.5 cm

Kaal: 110 G

Pakett sisaldab: 1 x küüslauk vajutage

Näpunäited:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv projekti, võib olla veidi erinev värv on näidatud pildil.Täname oma arusaamist, hea päev!

2. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage mõõtmise hälve 1-3cm.


  • Funktsioon: Öko-Sõbralik, Varuta
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Mills Tüüp: küüslauk riiv
  • Sertifitseerimine: CIQ
  • Mudeli Number: EHG204792
  • Materjal: Metallist
  • Metalli Tüüp: Roostevaba Teras


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted