Armas Loomake Kõnnib Rihma Otsas Angel Wing Veojõukontroll Trossi Lemmiklooma Koera Reguleeritavad Rakmed Rinnale Põgeneda Tõend Tarvikud


Märksõnad: pildid lemmikloomad, lemmikloomad mees, peegeldav lemmikloomad, anti lemmikloomad, nukid lemmikloomad, sidemed lemmikloomad, hoidke lemmikloomad, teepee lemmikloomad, hiired lemmikloomad, lol lemmikloomad.

€2.50 €3.62
  • On laos
  • t142757


Ingel on Ingel Tiivad Rakmed: saad 2tk pet rihmad koos rinna ümbermõõt on umbes 17-28cm ja kaela ümbermõõt on umbes 11-22cm.See ei ole mitte ainult sobiv lemmikloomaga koerte ja kasside, vaid ka väikesed loomad nagu jänesed ja papagoid.

Armas Kuju: See lemmikloom veojõukontroll trossi ohutuse köis on armas angel wing disain, muutes oma lemmiklooma koera, kassi, küüliku -, papagoi, jne.rohkem võluv ja armas.

Kvaliteetseid Materjale: Angelwing veojõukontroll köis on valmistatud kõrge kvaliteediga nailonist materjali ja on reguleeritav disain, pehme ja mugav, ei kahjusta oma lemmiklooma, vastupidav ja korduvkasutatav.

Lihtne Kanda: H-kujuline rinna rihm on väga mugav kanda.See stiil võib muuta tugevus isegi.Kui te tõmmake lemmiklooma, see on lihtne kontrollida ja ei kahjusta oma lemmiklooma.

100% Rahulolu Garantii: Kui teil on küsimusi või rahulolematust tootega, siis palun võtke meiega ühendust, anname teile parima lahenduse.Teie rahulolu on meie peamine mure.


  • Tüüp: Rihmad, Koerad
  • Brändi Nimi: JETTING
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted