Kaasaskantav Arvuti Sülearvuti Ekraani Pool Telefoni Omanik Sülearvuti Pool Mount Bracket Telefon Seista Omanik Iphone Tabletid Sülearvutid Uus


Märksõnad: klaviatuur hiir seista, sülearvuti ekraani paneel, arvuti hammas, laptop stand statiiv, kuidas triple ekraaniga sülearvuti, notepad, jälgida sülearvuti, diy arvuti tower seista, sülearvuti mount, pikk arm tablett seista hoidja.

€3.01 €4.63
  • On laos
  • t141527


Kaasaskantav Arvuti Sülearvuti Ekraani Pool Telefoni Omanik Sülearvuti Pool Mount Bracket Telefon Seista Omanik Iphone Tabletid Sülearvutid Uus

Bullet Punkte:

1、Uuendatud Sülearvuti Telefoni Omanik: nutitelefoni omanik, sobib süle-või lauaarvuti monitori.Sobib igat tüüpi ekraanide sülearvutid, nii et saate kergesti vaadata tekstsõnumeid või vastata kõnedele kui töö, mis võimaldab teil nautida dual ekraanid ja parandada töö tõhusust.

2、Magnet Laiendamine Bracket: Selle telefoni omanik saab mitte ainult lisada oma telefoni kõrval jälgivad oma sülearvuti, et saada multi-display kogemust, ja saate laiendada ekraani ja parandada oma töö efektiivsust ning aitab täita multitasking.Nii et te ei jätaks ühtegi olulist teavet, kui telefon on hääletus režiimis.

3、Lihtne Kasutada: arvuti monitor mount telefoni omanik võtab magnet disain, mis võib kinnita kindlalt teie telefoni, sülearvuti või ekraan.Paigaldamise, hoidmise ja kasutamise on väga lihtne.Lihtsalt täita erinevaid ülesandeid, vahel telefoni ja sülearvuti ilma pealevõtmine telefoni.

4、Lai Ühilduvus: kokkupandav mobiiltelefoni omanik on kooskõlas 4-8 tolline nutitelefonid.Samuti saab seda kasutada nagu kõrvaklappide riidepuu, et declutter oma töölauale.Sobib ka ameti-või videokonverentsi.

5、100% Rahulolu Teenuse: 1 x sülearvuti laiendamine bracket, mobiiltelefon konsool, 1 magnetiline tükk.Kui teil on küsimusi kasutamise ajal, võtke julgelt meiega ühendust!

Omadused:

Uuendada disain:

1. Alumiiniumist materjal, matt kiht protsess, kogu tekstuur.Metallist võll on kerge pöörata.

2. Ergonoomiline disain ja kuldne suhe vaadata saab leevendada väsimust lülisamba ja tõhusalt parandada töö tõhusust.

3. Laienemine hoidikut kontoritööd on mugav ja tõhus.See on mugavam ja tõhusam teha tööd sama ekraan, arvutid ja mobiiltelefonid.

4. Mitte blokeerimine ekraani, saate seda kasutada õppides, töötades, filme, mänge või live streaming.

5. Kaasaskantav ja kokkupandav - Vastupidav, kerge, kompaktne, ei võta ruumi ja sobib kõige sülearvutid ja mobiiltelefonid.

6. Kasutamise ajal mobiili ekraani ja arvuti ekraanile saab paigutada korter, lihtne vaadata tekstsõnumeid või kõnesid tööl, parandada töö tõhusust.

Tehnilised andmed:

Nimi: Arvuti Pool Sulg

Värv: must, hall

Materjal: alumiinium

Toote suurus: umbes 10*3cm/3.94*1.18 aastal

Tühi kaal: umbes 40g

Pakendi suurus: umbes 8*6*1.3 cm/3.15*2.36*0.51 aastal

Pakendi kaal: umbes 50g

Pakendi kogus: 100tk/karp

Pakendi suurus: umbes 29*19*17cm/11.42*7.48*6.69 aastal

Pakendi kaal: umbes 5.7 kg

Pakkeleht

1*Bracket Set

Märkused:

Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal võivad olla mõned värvi erinevus, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.


  • Materjal: Metallist
  • Pakett: Jah
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Mudeli Number: Arvuti Pool Sulg


Angeletta T18
2021-06-05
4/5
As described, shipped in 1 month and a half. Good quality product. I recommend it.
Fayazbahi Fbi
2021-05-18
3/5
Colour sent was wrong but seller was happy to refund almost 50% of it.
Anzhela Airapety
2021-05-15
5/5
Compliant object

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted