Uus Mini Digital 6 Muna Inkubaator Automaatne Temperatuuri Brooder Kana, Part Linnu Muna Hatcher Talu Kodulinnud Haudejaama Masin


Märksõnad: kana, kana plucker masin kummist, kana maja, incubator automatic 10, talu mänguasi, muna inkubaator hiina kaubandus, jooturi puhul kana, positsioon muna inkubaator, akvaariumi haudejaama, muna omanik.

€18.89 €36.32
  • On laos
  • t141041


Uus Mini Digital 6 Muna Inkubaator Automaatne Temperatuuri Brooder Kana, Part Linnu Muna Hatcher Talu Kodulinnud Haudejaama Masin

Omadused:

1. 6 muna võimsus: automaatne munad inkubaatoris saab hatc h 6 muna korraga, mis on tõhus ja mugav, oma pere või talu kasutada.Läbipaistev kate on lihtne jälgida ja kontrollida munad.

2. Automaatne munad treimise seade: automaatne munad keerates seadme meie munad inkubaatoris automaatselt pöörlema mune 10-13 sekundit iga 2 tunni tagant, et suurendada haudemunade kiirust ja suurendada haudemunade määr.

3. Temperatuuri ja niiskuse kontroll: on selge ja täpne digitaalne ekraan kaas, mis muudab temperatuuri ja niiskuse lihtne määrata, kontrollida ja jälgida.Meie inkubaator aitab hoida niiskuse ja temperatuuri ideaalne riik.

4. Lai kasutusala: Meie inkubaatori sobib haudemunade igasuguseid kanad, pardid, vutid, haned, lindude ja tuvid.Seda saab kasutada põllumajandustootjate jaoks, kodus kasutamiseks, haridusalane tegevus, labor seaded, bioloogia kursused, jne.

5. Lihtne kasutada: See on lihtne funktsioone ja on väga sobilik algajatele.Esiteks, kontrollige, kas munad on viljastatud, siis katsetada, kas inkubaator töötab korralikult, seadke temperatuuri ja niiskust, pane munad ja alustada inkubaatoris .

Kirjeldus:

See inkubaator on kaasas krüptitud vaht inkubaator, ja ekraan on lohkus, et hoida seda sooja ja lihtne jälgida igal ajal.Isolatsioon katta on ka panoraam katuseluuk, disaini, saate jälgida, arengulised muutused kõigis suundades.

Tehnilised andmed:

Materjal: ABS vaik

Mahutavus: 6 tükki

Võimsus: 15W

Pinge: DC12V

Tüüp: manuaalne, automaatne (valikuline)

Kohaldamisala: laste valgustatuse, teaduslik eksperiment

Komplekti Kuulub:

1 * Inkubaator

Märkused:

1. Palun lubage 0-1 tolli vea tõttu, käsitsi mõõtmine.Täname oma arusaamist.

2. Monitorid kalibreerimata sama, punkt värv kuvatakse fotosid võib näidates veidi erinev tegelik eesmärk.


  • Kohaldamise Ulatus: Laste Valgustumine, Teaduslik Eksperiment
  • Tüüp: Talu Loomad, manuaal, automaatne (valikuline)
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Mudeli Number: 6 mini kana inkubaatorid
  • Põllumajandusloomade Liik: kana
  • Pinge: DC12V
  • Võimsus: 15W
  • Materjal: ABS Vaik


Avilov79
2021-07-04
5/5
It's very good thank you
Karencgalvao
2021-07-04
4/5
The incubator and too small for 6 eggs of chickens, the automatic turning works it turns but the eggs do not turn on eu even so do not use anything, good for quail or dwarf hen, by this problem of size it works well .. (for now).

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted