4tk Anti Skid Vaip Vaip, Matt Grippers Korgiga Lindi Kleebis Pestav Mitte Tõsta Silikoonist Käepide Nurgad Pad Vannituba Livi


Märksõnad: matt wc, vannitoas kaasaegne, pesapalli kurikas mänguasi, slip tape, logo tape, vesi imendub vann matt, vannituba toode, anti slip tape, curved toilet rug, anti slip kleebis.

€2.67 €3.10
  • On laos
  • t140882


Tere tulemast meie poe, saame pakkuda dropshipping-ja hulgimüük,kui teil on mingeid taotluse, palun võtke meiega ühendust, me anname teile parima hinna ja teenus!

4tk/palju Vaip Mitte Tõsta, Vann, Matt Kleebis Anti Slip Dušš Ribadeks Põrandakate Ohutuse Kleebis, Matt Korduvkasutatavad Pestav Padjad

Väga lihtne kasutada, lihtsalt võtta maha plastikust ja stick see, et servad oma vaipa

Kasutab grip polümeer tehnoloogia, haaratsid vaipa kuigi sadu Äraveo taskud grip korrus

Hoiab lokkis nurgad, viinamarjakobarad, libiseb ja-reisid; ei jäta kleepuv jääk või kahjustada teie korrusel.

Saab kasutada paljudel erinevatel pindadel, puit, plaadid.

Funktsioon: Takistada vaip lokid, takistavad libe

Materjal: Silikoon

Mõõdud: Umbes 15x11cm

Värv: Must

Päritolu: Hiina

Pange Tähele :

♥ Valgust pildistamise ja differnent ekraanil võib põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.

♥ Mõõtmise lubatud viga on 1 cm. 4 X Anti Slip Kleebis

Kallis ostja:

Kõigepealt, aitäh, nii hea välimusega, et osta meie tooteid.Meil on väike pood lihtsalt avada ning meie sooviks on, et edendada Hiina häid asju maailma.Meil on palju kohti, mida parandada, loodame, et saad oma abi, teie rahulolu on meie suurim soov.

Kui olete rahul meie toodete või meie teenuste kohta, palun võta hetk, et anda meile 5 tähte ja oma positiivse tagasiside aitab meil kasvada.

Kui te ei ole rahul meie toodetega või on paremaid ettepanekuid, siis palun võtke meiega ühendust aega,me teeme oma parima, et aidata teil,palun ärge andke halbu kommentaare,tänan teid väga palju.

1. Me võtame Alipay,West Union,LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2. Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

3. Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

1.Venemaa shipping-režiimi kasutades "Transfield.ee Saver Shipping(Müüja Laevandus Meetod)"või "ePacket",Nii nad saavad jälgimine teabega.

2.Saate punkt tuleks võtta 15-45 tööpäeva jooksul(Brasiilia on 50-60 päeva).Kui te ei ole saanud oma saadetise, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu.

3. Meie vaikimisi shipping on Hiina Post Tavaline Väike Pakett Plus, ühe tellimused üle 5dollars me saadame Hiina Posti Tähitud lennuposti.

Hiina Post Tavaline Väike Pakett plus Jälgimise teavet pole saadaval.

Hiina Posti Tähitud lennuposti Jälgimise teave on kättesaadav.

Tarneaeg Pühade ajal(Jõulud, Hiina Uus Aasta jne) võib olla tavapärasest kauem aega.Palun lisada veel 5-10 päeva, kui see on viivituseta.

1. Kui te ei ole oma ostuga rahul, siis on võimalik vahetada punkt.Teie vastutate kõikide täiendavaid laevandus tasud.

2. Te peate meiega ühendust võtta 3 päeva jooksul pärast sünnitust, kui te soovite vahetada vigane või valesti veetud esemeid.


  • suurus: Custom
  • Stiil: Kaasaegne
  • Muster: Geomeetriline
  • Technics: Diy
  • Mudeli Number: 4 tk
  • Taotlus: Vannituba
  • Materjal: Vinüül
  • Funktsioon: Öko-Sõbralik, Varuta


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted