Kalad Skaala Microfiber Poleerimine Lapiga 5/10tk Pehme Microfiber Puhastus Rätik Absorbable Klaas Köök Puhastus Vahendid A1


Märksõnad: kitchen towel 2019 cotton, square kitchen towel gauze cotton, köök tülli puuvill, cotton kitchen towels cats, köök rätik puuvill mandala, köögirätikud, v.a silmkoelised puuvill, workout towel cotton, waffle towel cotton, fringe cotton kitchen towel, cotton kitchen towel blue.

€3.94 €8.39
  • On laos
  • t140576


Kalad Skaala Microfiber Poleerimine Lapiga 5/10tk Pehme Microfiber Puhastus Rätik Absorbable Klaas Köök A1 Toote Spetsifikatsioon:

Omadused:

1.Tugev veeimavus: peen tekstuur, pühkige laua -, vee imendumist ja kiire kuivatamine.

2.Puhastamine Ei ole Lihtne Lahkuda Märgid: pühkige klaas puhas, kuiv kiiresti, ei jäta märgid ja ei ole lihtne heita juuksed.

3.Reaktiivne Trükkimine ja Värvimine: kunagi fade, hea saaste mõju.

4.Laialdane Kasutamine: võib kasutada veega puhastada nõusid või ilma vett puhastada tabeli.

5.2 Suurused Valikuline: 30x40cm ja 40x50cm, random värvi.Ka teil on võimalik valida komplekt 5tk või 10tk üks.

Teade:

Juhuslik värv

Palun lubage kõrvalekalded 1-3cm tõttu käsitsi mõõtmine.

Pakett Sisaldab:

5/10tk x Lapiga

1,Umbes Laevandus: Kui tellid toote, siis me laeva ostu jooksul 3-4 päeva jooksul.Kui teil on erilisi nõudeid,palun jätke meile sõnum või võtke meiega otse. 2,Umbes Tagastamise: Kui kaup on kahjustatud transiidi, võite selle tagastada 7 päeva jooksul.Kui taotletakse toetust,peab ostja saada kinnitust müüjalt. 3,Umbes Wholesale ja Dropshipping: hulgi, siis pakume soodushinnaga või tasuta express shipping, mis võtab vaid 3-8 päeva, et jõuda.Näiteks drop shipping, me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite. 4,Kuidas ma saan jälgida minu pakk?: Saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks) 5,Mida ma saan teha, kui osta kaitsmise aeg on otsa?: Kui teie ostu kaitsmise aeg hakkab otsa saama, siis võta meiega ühendust ja saame aidata teil laiendada seda.Nii et teie raha ei lähe minu konto.


  • Funktsioon: Öko-Sõbralik, Varuta
  • Tootmine: pesemine pad
  • Mudeli Number: Cleaning Cloth
  • Materjal: PUUVILL
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Toote Kaal: 30G
  • Kasutamine: Puhastus


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted