Kuum tõmme Abi Band Komplekt 4 2m Pikk Paks Elastne Raskeveokite Treeningut Vastupanu Kaarde Lõug Ups Fitness Venitada


Märksõnad: kummipaelaga kirjatarvete, elastsest kummist konks, konksu aasa lint, elastne konks ja silmus, vastupanu ansamblid pull ups, meripoisur parukas, bänd kummist, toetatud lõug ups vastupanu ansamblid, seene parukas, konks ja silmus lint.

€23.53 €36.77
  • On laos
  • t140331


Kuum tõmme Abi Band Komplekt 4 2m Pikk Paks Elastne Raskeveokite Treeningut Vastupanu Kaarde Lõug Ups Fitness Venitada Kirjeldus:

Omadused:

1. Must-have Fitness Seade: Kas teil on hakanud just läbi ja tõmba ups või sul on sportlase kallal taastada või suurendada oma tugevust, vastupidavust bänd aitab teil võtta oma tõmmata ja püsti koolitus järgmisele tasandile.

2. Sobib kogu Keha Treening: Saada ripped, slim down, muutunud sportlik tõstes Lihaste Liikuvust, Tugevust ja Stabiilsust.Koos pull-up aidata Ansamblid saate treening, jõusaal, park või kodus.

3. Ohutu ja Multifunktsionaalne: Venitada ansamblid pakub tõhusat väljaõpet.Treening, käed, selg, jalad ja tagumik kõik korraga koos liikuvuse bänd, ideaalne keha vastupanu koolitus, et aidata tugevdada rebitud sidemete või lihaseid.

4. Komplekt 4: Müüdud komplektina, iga riie vastupanu bänd pakub eri suuruse vastupanu, alates 15 kuni 125 lbs.resistentsuse.Sisaldab nelja värvid punane, lilla, roheline ja must.Laius punane on 13mm, laius must on 22mm, laius lilla on 32 mm ning laius roheline on 45mm.See on mitmekülgne tarvik, mis on muutunud, peab oma treeningu.

5. Sobib Igapäevaseks Kasutamiseks: Iga fitness bändid on hoolikalt valmistatud, et vastu panna haaramine ja purustamine,, mis on võimelised taluma intensiivset iga päev treeninguid.

Teade:

Tegelik värvitoon võib olla veidi erinev pilt, mis on tingitud erinevatest jälgida ja valguse mõju.

Palun lubage 1-3cm kõrvalekalde tõttu käsitsi mõõtmine.

Kirjeldus:

Materjal: Lateks, TPE

Suurus: Nagu pildil näidatud

Värvi/Stiili: Nagu pildil näidatud

Pakett Sisaldab:

4 x abirihm

1 x Ladustamise kott


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Brändi Nimi: Beaulife parukad


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted