Montessori Kaal Loomade Tasakaalu Matemaatika Mänguasjad Aritmeetiline Õppe Ahv Looma Tasakaalu Skaala Number Õppimine Mängu Mänguasjad Lastele


Märksõnad: skaala mänguasi, kia shuma, laste haridus, dumbbel, arengulised haridus mänguasjad, haridus montessori õppevahendid, värv mänguasi, uste arv, number matemaatika, matemaatika ühendab kuubikud.

€5.65 €13.45
  • On laos
  • t140258


Montessori Kaal Loomade Tasakaalu Matemaatika Mänguasjad Aritmeetiline Õppe Ahv Looma Tasakaalu Skaala Number Õppimine Mängu Mänguasjad Lastele

Bullet Punkte: 1、Interaktiivsed Mänguasjad: Seda saab parandada laste käsi, silm, aju koordineerimise oskus, sõrme paindlikkust ja kontrolli lapse üleandmise suutlikkus.Loomad on tasakaalu mäng on kasutada laste õppimist ja kasvu.

2、Värve: Erksad värvid äratada laste huvi.Kasutada ühist geomeetrilisi mustreid ja värve säilitada erinevaid valikuid, lastele mängida ja teha oma silma-käe koordinatsiooni ja värv ja kuju tunnustamise innovaatilisemaks.

3、Ohutu materjal: mänguasjad on valmistatud tervislikke, keskkonnasäästlikke ja vastupidav kõrge kvaliteediga materjalidest.See on ohutu kasutada ja ei tooda kahjulikke aineid.

4、Sobib: See bilansis sobib lastele vanuses 3 ja üle selle.See on ideaalne õpetamise vahend vanematele, peredele, juhendajad, koolid, lasteaiad ja õpetused soodustada ja tõhustada mitmemõõtmeline õppimine.

5、Arengu Protsess: puzzle mäng koosneb värvikas ja ohutu osad, mis aitab arendada käed, silmad, tunnetuse ja visuaalne taju, julgustab kannatlikkust laste ja arendab haridus mänguasjad parim õpe ja haridus.

Omadused:

1. Kehtestada numbrid huvitav viis, kuidas maksimeerida õppe ja säilitamise võime õppida paremini.

2. Parandab mälu visuaalse ja ruumilise töötlemise, tähelepanu ja täitevkomitee ülesanded, mis on olulised aju arengut.

3. Muudetud komplekt koosneb järgmistest osadest: kaal numbrid 1-10, kaal loomad*10 -, luure-kaardid*3.

Tehnilised andmed:

Nimi: Haridus-Loomade Saldo

Materjal: ABS

Suurus: umbes 20*4.5*20cm/7.87*1.77*7.87 aastal

Kaal: umbes 400g

Pakkeleht:

1*Puzzle Haridus-Loomade Saldo

Märkused:

Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.


  • Sugu: Unisex
  • Soovitan Vanus: 0-6k
  • Mudeli Number: Digitaalne Skaala Saldo
  • Omadused: Haridus
  • Materjal: Plast
  • Sertifitseerimine: Puudub
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted