Kuivatatud Pilliroog Hunnik Lilli Hunnik Naturaalne Kuivatatud Pampas Muru Lill Ilus Reed Jõulud Kodus Pulm Teenetemärgi Phragmites


Märksõnad: omanik medal, teckel teenetemärgi kodus, pampas rohu suur pruun, Rock, naturaalne kuivatatud pampas, jingdezhen portselan vaas, kaunistused decora kodu, pampa, suur pampass muru, jänese saba lill.

€0.82 €1.40
  • On laos
  • t14012


Materjal: Naturaalne Kuivatatud Taimed

Tüüp: Kuivatatud Pilliroog Kamp

Värv: Must

Suurus: 18inch/45cm

100% täiesti Uus ja Kvaliteetne!

Kohaldata: kodu,pulmad, pidu, kontori kaunistamiseks, shooting rekvisiidid, kingitused, festival tseremoonia ja nii edasi

Omadused:

1.Ideaalne Kodu Decor,põrandad,aed,söögituba,hotell,kauplus,pulmad jne., kõikjal soovite lilled kaunistavad.Suurepärane kingitus emadepäev, Valentine Päev, sünnipäev ja muid üritusi.

2.Vastupidavus, saab seda kasutada pidevalt, kauem kui üks aasta, ei kehti hooajalisi piiranguid, tavaliselt ei tuhmuma.

3.Lisada kunstiline keskkondi selleks, et elukeskkonda ja muuta elukeskkonda rohkem flavorful.

4.Palun pane see kuivas kohas, ei pane see niiske koht, kuiv lilled peavad olema vett hülgav.panna sooja päikest paar tundi, voog themself on täielikum uuesti .

Pakett Sisaldab: 1tk

Märkus:

1. Tänu valgust ja ekraani vahe, elemendi värv võib veidi erineda pilte.

2. Palun lubage 1-2cm erinevuste tõttu käsitsi mõõtmine.

3. Täname oma arusaamist.

tere, kutid, tänan külastamast minu pood.Võite meiega ühendust, et saada rohkem üksikasju kaupa .me olema valmis vastus sulle ASAP.


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Mudeli Number: Kuivatatud Pilliroog Hunnik lilli hunnik naturaalne kuivatatud pampas muru, lille
  • Tüüp: Muud
  • Sündmus: pidu


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted