Köök Placemat Roog Silikoonist Matt Kokkuklapitavad Isolatsioon Diplomeeritud Eusable Eco-sõbralik Lisada Meeleolu Elu Lihtne Puhastada Kingitus


Märksõnad: rannasõidulaeva diplomeeritud cup, meeste kusi, eva glitter, juua inertsiaalpiduriga, placemat tabl, suur sõtkumiseks matt, paigutuse tabel, jar-liner, kawaii köök, kartuli skraberi.

€2.67 €4.94
  • On laos
  • t139752


Bullet Punkte:

1、Kõrge Kvaliteediga Materjali: See matt on tehtud toidu-silikooniga, korduvkasutatav, eco-sõbralik.Kõrge kvaliteediga silikoonist materjalid tagavad, et matt ei ima lõhnu, plekke, rooste, pragusid või mustust.

2、Tabel Decor Matt: valguse ja luksuslik lille kuju võib mitte ainult kaunistada laua, kuid ka teha üksikasjad matt elavamaks ja lisa meeleolu elu.Lille-kujuline mudel disain võib kaunista oma köök või muud ruumid.

3、Õige Mõõdud: Voltimata suurus: umbes 21*21 cm isbn/8.27*8.27 aastal, volditud suurus: umbes 10*9.8*1cm/3.94*3.86*0.39 aastal.Kokkupandav disain, ladustamise, säästa ruumi, saab pidada ühe käega.

4、Lihtne Puhastada: Lihtsalt pese matt käsitsi või visata see nõudepesumasin, kui seda on vaja puhastada, auk disain muudab matt lihtne riputada ja pood.

5、Praktiline Isolatsioon Pad: Kasuta seda matti nagu tööriist, et kaitsta pinna oma köök kõigist kupatada nõud.Matt sobib ka tabel matt, kausi matt, roog matt ja mäed.

Tehnilised andmed:

Materjal: Silikoon

Voltimata suurus: umbes 21*21 cm isbn/8.27*8.27 aastal

Volditud suurus: umbes 10*9.8*1cm/3.94*3.86*0.39 aastal

Pakendi kaal: umbes 92g

Pakkeleht:

1*Kokkupandav Isolatsiooni Matt

Ainult eespool pakendite sisu, muud tooted ei sisalda.

Märkused:

1. Erinevuste tõttu kaamera seadmeid, valguse intensiivsus ja ekraanide, värvi kirje võib olla veidi erinev sellest, mis pildil.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage hälve 0,1-2cm.

Märkus: on soovitav kasutada väikest ekraani režiim nutitelefonid jooksul 6,5 tolli, ja suur ekraan režiimi telefonid üle 6,5 tolli.

Makseviisid:

Sa saad teha maksmise kasutades mis tahes eespool nimetatud meetoditele ja pls maksta 3 päeva jooksul pärast seda, kui teie tellimuse.

Teie makse kontrollib Transfield.ee 24 tunni jooksul ja teeme tellimuse, kui see on valmis.

Kui sinu tellimus on suletud, kuna turvalisuse kaalutlustel, peate esitama nõude Transfield.ee.

Toetuse põhjuseks, et tühistamise, tagastamise lepingu või vahendus töödeldakse kohe ja tavaliselt võtab aega umbes 7-10 tööpäeva jõuda oma konto.

Laevandus ja pakend:

Kõik tooted on kontrollitud ja samuti pakitud enne shipping.Tellimused saadetakse piires 2-5 tööpäeva jooksul pärast tasumist on lõppenud.

Kaal pakendis kaudu normaalne postitus on piiratud 2kg.Saadame eraldi, kui kaal on üle 2kg.

Tavaliselt see võtab umbes 15-60 päeva ja võib olla natuke enam, et mõned tühermaale.

Saate valida, kiire kohaletoimetamine meetod, kui sa tahad saada pakett varem, ja seda sa pead maksma laevandus tasu.

Tagastamine ja Tagastamise:

Me saata või raha tagasi, kui on pakk on kaduma läinud, kahjustatud transiidi, või said vale kauba.Palun ärge kartke võtke meiega ühendust ja me oleme õnnelikud, et aidata.

Tagasiside:

Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, palun jätke meile positiivne tagasiside, meil on väga teretulnud.Kui midagi on valesti, palun võtke meiega ühendust, enne kui lahkuda tagasisidet ja me püüame oma parima, et aidata teil, kuni kõik on hästi.


  • Volditud Suurus: umbes 10*9.8*1cm/3.94*3.86*0.39 aastal
  • Funktsioon: Varuta, Öko-Sõbralik
  • Mudeli Number: Placemat lauanõud köök tarvikud soojustus
  • Tüüp: Isolatsioon pad
  • Stiil: Kaasaegne
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Drop shipping: Tugi
  • Kuju: ebaregulaarne
  • Materjal: Silikoon
  • Voltimata Suurus: umbes 21*21 cm isbn/8.27*8.27 aastal
  • Brändi Nimi: AIHOME


Nicola Korobkov
2021-03-26
5/5
bien
Josie Sumalpong
2021-05-19
4/5
bien

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted