Seinale Paigaldatud Korraldaja Ladustamise Kasti Kaugjuhtimispult kliimaseadme hoiukarpi Mobiiltelefoni Plug Omanik Seisma Paagi Hammas 1TK


Märksõnad: konditsioneer omanik, korvid ladustamine, CD, armoire hoiustamise korve, õhu flush, karbis ladustamine, ostukorvi hoiustamise korve, lahter plastikust, cd ava, etagere ladustamine.

€0.70 €1.07
  • On laos
  • t138049


Kirjeldus:

*Seinale paigaldatud mobiiltelefoni bracket: üks pisar ja üks kleepida, lihtne käsitseda, nii et mobiiltelefon on tugipunkt, kui laadimine; mobiiltelefoni kaugjuhtimispult universaalne, pasta tüüpi mugav paigaldus.

*See on mugav mobiiltelefonid paigutada tahet; imporditud liim vara on tugev ja ei jää maha; see sobib erinevaid seinad.

*PP materjal, põlemist ja vastupidav; kõrge kvaliteediga materjal, tugev ja vastupidav, hea käepide.

*Mugav paigaldus, kaugel kiirgust, nii et mobiiltelefoni saab panna.

*See sobib kõige mobiiltelefonid, millel suur jõudlus ja piires, laius 9cm.

*Rebige üks kleepida, lihtne käsitseda; nr auk paigaldamiseks, kahepoolne kleeplint, tugev adhesioon.

*Seda saab kasutada mitmeid funktsioone.Seal on kaabli pesad mõlemale poolele, konsool, ja pistik võib olla peatatud.

Tehnilised andmed:

Toote Nimetus: multifunktsionaalne mobiiltelefoni omanik

Materjal: PP

Paigaldamise meetod: äraveo seina tüüp

Kihtide arv: 1

Värv: valge

Toote kaal: 48g

Komplekti Kuulub:

1*klienditagasiside

Märkused:

1-2cm viga võib esineda tõttu manual mõõtmise, palun mõista.Värvid kõrvalekalle võib erineda tänu erinevatele monitori seaded.

Pakume teile parima toote ja teenuse.Kui teil on mingeid probleeme, siis palun andke meile teada ja me probleemi lahendada ASAP.Tänan sind nii palju.


  • Päritolu: CN(Päritolu)


Zzzeeemmm23
2021-06-24
4/5
Delivery about a month. Packed in a regular postal bag. It's amazing not to break. Plastic is thin. Scotch double-sided is laid separately, a large square. Keeps not bad, but only on a flat surface. Glued to patterned wallpaper, fell off in 10 minutes (with the phone inside, empty perhaps would hold). Rolled to a flat surface while holding. In general, the thing is good, functional, comfortable.

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted