Ülejääk Hiina Chi-Com Sõjalise Tüüp 56 AK Ajakirja Kott Õlal Kott


Märksõnad: ak chest rig, ak laos, airsoft ak, kott chanel, suurte sõjaliste vöö, hiina ülejääk, ak handguard, kott õlal naised, hiina sõjalise ülejääk, pahur.

€15.97
  • On laos
  • t137995


Ülejääk Hiina Chi-Com Sõjalise Tüüp 56 M60 7.62x39 Universaalne Üldine Kott on 5 Cell AK 30 rd Ajakirja Õla Kott .

Toote Kirjeldus :

(1)lõuend

(2)Imporditud

(3)See on 5 jagatud 30-ring magazine kupeed tagatud alusel klapi kate, mag slots hoidke kas 20-või 30-ring mags.Seal on kaks välimist taskut, suur tasku on nafta lahusti/pudel, seda võib pidada ka 20-ring, ruut ammo.Pikk õhuke tasku on buttstock tüüp puhastus komplekt, mille idee seisneb ammo ja hooldamine ühes paketis.

(4)kotis on sisemine peg-ja-kaarde sulgemise turvalisuse klapp, mis katab peal mags, et hoida neid paigal.Puidust lülitab sulgemist hoia oma varustus võimalikult turvaliseks.Saada custom fit reguleeritav lõuend õlarihm ning hoida oma koormust stabiilne koos 2 lõuend vööaasad et kindlustada oma kotti, kui töötab.

(5)Seal on ka paar 2" vööaasad kohta tagasi kotti nii, et kotti saab kanda vöö-või tõenäolisem, mille vöörihm, koos õlarihmaga, et vähendada kopsakas liikumise ajal.

(6)Autentne Hiina tootmine teha.Seda tüüpi 56 universaalne üldine kott soositud paljud eriüksuse vietnami sõda nagu Erilist Jõudu, MACV-SOG LRRP, Õhus pathfinder -, Mere-Recon, Mike Jõud, Mereväe Tihendid.Seda tüüpi kott oli laialdaselt kasutusel SOG ( eriline jõud ) või CIDG ( Tsiviil-Ebaregulaarne Defense Rühm), Spike ja Recon meeskonna liige oma M3 / grease Gun või Gaasi relva või rootsi K.

Tehnilised andmed:

(1)Materjal:Valmistatud raske ja tugev puuvilla lõuend.Keha kott on veidi kõver ja kergelt polsterdatud alt.

(2)Käesoleva tüüp 56 universaalne üldine kott AK 5 mags ja M60 kott.

(3)õlarihm on reguleeritav.

(4)harv AK-47 mag kott on saadaval uus emiteerimata seisukorras ja kompaktne 7"L x 3"W x 8"H ja valguse all-ühe-naela kaalu, see on suurepärane valik kõigile-päev mugavust ja mugavus.

Pakendi sisu:

Bandolier*1

Teade:

(1)Kuna on vana, värv on veidi erinevad üksteisest.Objekti te saate võib-olla natuke erinevad pildid, mis on tingitud erinevatest jälgida, valguse ja nurga alt, pange tähele.

(2)Kui kõik vana ülejääk see on kopituse lõhn.kuid lõhn on kanda maha kui pesta käsitsi pintsliga kasutades õrnatoimelise seebiga, lase õhu käes kuivada päikese.

(3)Võibolla seal on mingi hallituse selle kirje.See on mingi hallitus peal ja kopituse lõhn.Tund leota seep võib hoolitseda kõige hallituse.Kui te ei saa seda aktsepteerida, palun ÄRA osta seda elementi.


  • Vööd Materjal: Lõuend
  • Stiil: Ametlik
  • Sugu: Unisex
  • Toote Tüüp: Turvavööd
  • Muster Tüüp: Tahke
  • Mudeli Number: Hiina
  • Osakonna Nimetus: Täiskasvanud


Okulister
2021-05-07
5/5
Great product

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted