Selge, Templid Äge Kass Põder Lossi Holly Lumehelves Christmas Ornament Kummaline Naine, Nägu, Riided Julged Sõnad, Tähed 2021 Uus


Märksõnad: selge, templid silikoon 2021, tempel templid, kell surra, az templid, must valge vaadata, kummist tempel, taust tempel, beretta m9, stampin üles templid ja matriitsid 2020. aasta uustulnukad, nimed silikoon templid.

€2.94 €4.04
  • On laos
  • t137783


Selge, Templid Äge Kass Põder Lossi Holly Lumehelves Christmas Ornament Kummaline Naine, Nägu, Riided Julged Sõnad, Tähed 2021 Uus Kirjeldus: Seisukord: 100% täiesti uus ja kvaliteetne Suur DIY kaardi album või muu paber käsitöö projekte Saab esitada crisply tembeldatud pilte, See on hea kingitus lastele.Materjal: Kummi Muster nii Nagu pildil näidatud Ühtlustamine Kogu Suurus: Nagu pildid näidatud komplekti kuulub: 1 x Selge Tempel Märkus: 1.Palun kontrollige suurus detailid hoolikalt enne ostu lubada, 1-3mm vea tõttu käsitsi mõõtmine 2.Värve võib olla erinevus nii erinevate display

Vedu:

1.Worldwide Shipping.(Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)

2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress peab sobima teie merevedude aadress.

4. Teenuse transiidi ajal on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi aeg võib varieeruda, eriti pühade ajal.

5. Kui te ei ole saanud oma tellimuse läbisõidu ajal päeva jooksul,võtke palun meiega ühendust.Meil on jälgida, et teie ja teiega asap.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

Tagastama & Tagastamise:

1. Kõik tagastatud tooted peavad olema originaalpakendis ja sa pead andma usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja teie tellimus ID.

2. Tagastame teile täielikult võita suur summa saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendis kõik componentsand tarvikud kaasas, pärast nii Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Transfield.ee,või võite valida, kas vahetada.

Tagasiside:

Kõik positiivne tagasiside on teretulnud .

Kui olete rahul meie teeninduse ja tooted, palun jätke meile positiivne tagasiside.Ja me teeme sama teile.

Kui teil on mingeid probleeme, siis palun võtke meiega ühendust esimesel pigem jäta negatiivset tagasisidet.Lihtsalt negatiivne või neutraalne tagasiside willnot probleemi lahendada.

Palun usaldage meid, et me saame lahendada probleemi satisfational viisil.


  • Mudeli Number: Tempel
  • Tüüp: Standard Tempel
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Kasutatud: DIY Scrapbooking
  • Kasutamine: Teenetemärgi
  • Materjal: Kummist


Lobanovskij
2021-06-10
5/5
Beautiful clear texts Happy with it
Antonina Parfenova
2021-06-11
1/5
merce non ricevuta

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted