Naiste Nööpidega Alla Maxi Kleit Särk Elegantne Lihtne Nidha Pikad Varrukad Pingutusnöör Talje Moslemi Türgi Tagasihoidlik Abaya Dubai Ameerika


Märksõnad: kleit hijab, tagasihoidlik kleit riik, tagasihoidlik kleit võistlused, kleit pikk moslemi, kontori seelik seelikud naiste sexy, maxi, tagasihoidlik kleit langeb, kleit moslemi, nuppu alla kleit, moslemi naiste kleit.

€21.33 €42.66
  • On laos
  • t137209


SUURUSTABELIT

Ühik: cm ※ SUURUS S: õlg 38 cm, rinnaümbermõõt 94 cm, vöö 101 cm, varrukas 58 cm, pikkus 138 cm ※ SUURUS M: õlg 39 cm, rinnaümbermõõt 100 cm, talje 105 cm, varrukas 59 cm, pikkus 143 cm, ※ SUURUS L: õlad 40 cm, rinnaümbermõõt 106 cm, talje 109 cm, varrukas 60 cm, pikkus 145 cm, ※ SUURUS XL: õlg 41 cm, rind 112 cm, talje 113 cm, varrukas 61 cm, pikkus 148 cm ※ SUURUS 2XL: õlg 42 cm, rinnaümbermõõt 118 cm, talje 117 cm, varrukas 62 cm, pikkus 153 cm

MÄRKUS

♥ Vali palun oma suurus vastavalt suurusele graafiku.Palun lubage 1-3cm vahe tõttu käsitsi mõõtmine. ♥ Meie mõõtmised on rõivas on mõõtmed,EI ole oma keha mõõtmine! ♥ Kui sa ei ole kindel, mille suurus tuleks valida,siis võiks näha välja samasugune tükk rõivas flatwise põrandale või lauale.Võtta mõõtmiste pehme mõõdulint.Siis vaadake meie suurus joonis kindlaks teha, mis suurus siis tuleb osta!

PAKETT SISALDAB

1 x Kleit

NÄITA TOOTE

*** Toote värv võib pisut varieeruda foto valgustusseadmed või monitori seaded.

JUHISED PESEMISE KOHTA

Külm pesu.Ärge kasutage valgendi, hang kuiv.Pesta koos sarnaste värvidega.

LAEVANDUS

1. Üldiselt on nii, et töötlemise aeg on 1-5 tööpäeva (ei pühadel) pärast maksmist. 2. Kui teil on vaja objekti kiiresti, palun võtke meiega ühendust express shipping. 3. Palun kontrollige seda hoolikalt, kui sa saad oma punkti.Kui saate kõik valesti tarnitud või defektse tootega, siis palun võtke meiega kohe. 4. Kui te ei saa oma toote ja ostmise kaitse aeg hakkab otsa saama, saate laiendada seda ise või võtke meiega ühendust, et seda laiendada.Nii, sinu makse ei lastud meid. 5. Kui jälgimine teabega näitab "delivered" aga sa ei saa seda, üldjuhul on vedaja jagab oma paketi nüüd.Palun oodake, kannatlikkuses või pöörduge kohalike postkontorite või vedaja sihtriigis. 6. Kui teie pakett ei jõua jooksul lubatud tarneaeg, palun ärge kartke võtke meiega ühendust piires, ostja kaitset aega.Me otsida teid ja aidata teil tagastamiseks. 7. Tilk laevandus-ja hulgimüügi teenused on kättesaadavad.Palun võtke meiega ühendust täiendava informatsiooni saamiseks.

TAGASISIDE

1. Teie tagasiside-kõik meile!Mõtteid jagate aidata meid pidevalt parandada meie toodete ja teenuste.Kirjad on oodatud. 2. Teie positiivset tagasisidet ja 5 tähte on kõrgelt hinnatud, kui sa oled rahul meie toodete ja teenuste. 3. Kui on mingeid probleeme meie toote või teenuse kohta, siis palun võtke meiega ühendust, enne kui jätate negatiivse või neutraalse tagasiside.Me teeme oma parima, et lahendada probleem, et täita oma rahulolu.


  • Toote Tüüp: Kleidid
  • Kanga Tüüp: nida
  • Materjal: Polüester
  • Osakonna Nimetus: Täiskasvanud
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Tugi: Dropshipping & Hulgimüük
  • Teenetemärgi: Puudub
  • Stiil: Mood


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted