Lihtne kasutada kontrolli süsteemi vastutav töötleja HD-A4 sünkroonse arvuti video port ja asünkroonne WIFI/USB/LAN


Märksõnad: siseruumides taim, alli express, hub75 led paneel, ahri, nukk xxx, 4g usb modem, kleebis takso, 4-kohaline 7 segment display, mees sugu särk, teehöövel.

€142.10
  • On laos
  • t136984


Toote Spetsifikatsioonid

Täielik Värvi Dual-Mode control box

HD-A4

Internet ühtne juhtimine: play box saab Internetti ühendatud läbi võrgu-kaabli või Wi-Fi Sild.

Asünkroonne üks-ühele kontrolli: Update programmide poolt võrgukaabli ühendused, Wi-Fi ühendused või USB flash drives.LAN (klaster) kontrolli pääseb LAN võrgu kaudu, mida võrgu-kaabli või Wi-Fi Sild.

Reaalajas pildi sünkroonimine ekraan: play-box on ühendatud sync allikas kaudu HD-MI high-definition video rida, ja sync pilti automaatselt suurendada, ilma mis tahes olukorras.

Toote Omadused

Toetust Asünkroonne & Sünkroonne.

Reguleerimisvahemik: 655,360 miljonit pikslit.

Toetust kulutamisest mälu järgi U-kettale.

HDMI (high-definition video sisend & väljund.

Toetab HD video dekodeerimine, 60 hz kaadrisagedus väljundi.

Toetab HD-MI-HD-video suurendus, ei ole vaja video protsessor.

Toetada võimalikult laia 3840 pixel, kõrgeim 2048 piksli.

Ei ole vaja määrata IP-aadressi, see võiks olla kindlaks määratud kontrolleri ID automaatselt.

Ühtse juhtimise rohkem LED-ekraan, läbi Interneti või KOHTVÕRGU.

Varustatud Wi-Fi-ühenduse, Mobiili APP juhtimine.

Varustatud 3,5 mm standard audio väljund liides.

Süsteemi Funktsioon nimekirja

Seotud toote soovitus

Meie eelised ja miks me oleme valinud 1. Me oleme professionaalne tootmise ja müügi LED-ekraan tootja. 2. Meil on teadmisi ja rikas tootmise kogemus, et pakkuda meie klientidele odavaid ja kvaliteetseid tooteid. 3.Oleme kogenud professionaalne tehniline meeskond pakkuda teile tehniline juhtimine ja pakkuda teile koos LED-ekraan projekti lahenduste 4. Saame täiendada kauba tasuta või toetuse oma raha kadumise tõttu või kahjustada ajal tarne. 5. Otsemüügi tehasest ---- one-stop toote tarnimist, mis tooks kasu hulgi hanke palju. 6. Samuti võite valida custom LED-ekraan.Pealegi, kui meil on korralik kirjeldused, palun võtke meiega ühendust.

7. Kui välisturule müüdi meie toodete Itaalia, Pakistan, Korea, Tai, Egiptus, Austraalia, India, Singapur, Hispaania, Jaapani, Türgi, Saudi Araabia, Ukraina, Mehhiko, Tšiili, Prantsusmaa, Venemaa, Brasiilia, Saksamaa, SUURBRITANNIA ja USA, jne.

********************************************************************************

Me tervitame teid, et proove, et kontrollida meie toodete kvaliteeti.Kui teil on oma kiire-müügi laos ja on vaja tugevat tarnija oma tarneallikas, me ootame, et luua pikaajaline koostöö suhted teile.Meie oleme oma müüki, tehniline meeskond ning meie tehases toota tooteid, kiiresti tarnida tooteid, et teie ja teie kliendid kiiresti.Me kontrolli tootmisprotsessi igal ajal, et rangelt tagada toote kvaliteet.

Meie pakendamine ja tarnimine parim pakendamise meetod valitakse vastavalt kogust erinevaid tooteid.Seal on tavaliselt karbis juhtudel, puitkastid, ja lennu juhtudel valida.Tagame oma kauba suurel määral ja säästa tarbetu ostmise kulud.Tooted, mida tavaliselt kasutatakse tarne (DHL / FedEx / UPS / TNT / EMS / Transfield.ee Standard Shipping jne.), õhu -, mere -, maantee -, jne, et rahuldada erinevate klientide muret kiirus lasti nõudluse-ja transpordikulu, meil on erinevaid transpordi võimalusi valida.Kas teil on vaja tarnida tooteid, kiiresti või rohkem odavam soodne laevandus meetod, me ei saa seda teha teie jaoks.Kallis, mu kliendid ja sõbrad, kui olete huvitatud meie toodetest, palun ärge kartke võtke meiega ühendust, ootame, et hea algus teiega ja luua pikaajaline partnerlus.

Funktsioonid


  • Tube Chip Värv: Täielik Värvi
  • Toote Nimetus: LED display controller
  • Brändi Nimi: ASLLED
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Reguleerimisvahemik: Resolutsioon
  • Taotlus: Indoor and outdoor led displays
  • Mudel: HD-A4
  • Display features: video, Animatsioon, Graafika, pildid, Pildid, TEKST, jne.
  • Pikslit: 1280X512
  • Software operation: Synchronize computer playback or mobile APP
  • Kasutamine: Sise -
  • Kuvamise funktsioon: video
  • Mälu: 8GB Flash Memory, Expanding memory by U-disk
  • Mudeli Number: P3.91 P4.81 P2 P2.5 P3 P4 P5 P6 P8 P10


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted